roje parašė:
Musu tortas 15-17 €/kg priklausomai nuo dekoraciju sudetingumo, spalvu, ar bus daug kazkokiu figureliu. Dar nezinau kokio tiksliai noriu, bet orientacines kainos va…
Mes is klp,musu tortukas 14 eur. uz kg,su visu papuosimu
roje parašė:
Musu tortas 15-17 €/kg priklausomai nuo dekoraciju sudetingumo, spalvu, ar bus daug kazkokiu figureliu. Dar nezinau kokio tiksliai noriu, bet orientacines kainos va…
Mes is klp,musu tortukas 14 eur. uz kg,su visu papuosimu
Vaivo parašė:
Mes kaip tik iš ten užsakėm tiramisu tortą gimtadieniui, tai matysim ar skanūs, gal reiks ir krikštynom tada, o šiaip galvoju Sigitos kepiniai užsakinėt, 13 eur/kg …
wow koks fainas
paprastas,bet grazus labai
kaelija parašė:
Paieskojus gal as buciau radus pigiau, bet is triju tuo metu uzklaustu kepeju tik viena turejo laisva tai dienai.
mano irgi is dvieju foto
bet as uzsisakiau su paprastu puosimu, nes drugeliais pati dekoruosiu,jau baigiu visus susipirkti, tik negalvojau,kad man jie taip brangiai iseis
maziulika parašė:
Sveikos mamytės :)ar yra jau planuojanciu ar pradedanciu planuot krikstynas?![]()
jo yra planuojanciu
jowituuuke parašė:
Magnetukai atrodo geriausia dovana, tikrai visi ras vietos ant šaldytuvo ir bus nuolat matomimes tokius užsisakėm
![]()
Man ir idomu, kiek mokejot? Nes as esu uzsisakiusi kiek kitokius ir is kitur, tai idomu kainas palyginti
aurikii parašė:
Ir dar siandien gavau savo mazuliukui rubelius, nesitikejau kad bus tokie grazus, esu labai patenkinta rubeliais![]()
Gal galima foto rubeliu? Idomu kaip kas rengsites
aurikii parašė:
Ir dar siandien gavau savo mazuliukui rubelius, nesitikejau kad bus tokie grazus, esu labai patenkinta rubeliais![]()
viska fotkink, viska rodyk!!
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai