kraaske parašė:
Sveikos. Pasisakysiu ir as, kad ryt einu pas gine. Turi duoti siuntima echo ir tikiuos su stetoskopu paziures. Nes pas ji lati nera echoskopo.. tai manau teks dar p…
I pirma echo 8sav vyra su vaiku vedziaus, mate sirdute plakancia!!
kraaske parašė:
Sveikos. Pasisakysiu ir as, kad ryt einu pas gine. Turi duoti siuntima echo ir tikiuos su stetoskopu paziures. Nes pas ji lati nera echoskopo.. tai manau teks dar p…
I pirma echo 8sav vyra su vaiku vedziaus, mate sirdute plakancia!!
Labas rytas :)) o kada jus zadat pasakyt kitiem jog lauketes . Tarkim mano vaikas kaip pamises nori broliuko
bet bijau jam sakyt per anksti jog nenuvilciau jeigu kas nutiktu .. galvoju gal kai nueisiu geguzes31 ir jei vuskas ok tai per tevo diena ir savo tevam siurpriza padarysiu ir vaikui
Labas rytas ;) del vardu tai jau po truputi galvojam tiek mergaitei tiek berniukui, turime po keleta variantu
kazkaip norisi lietuvisku nesudetingu vardu
O kada pasakysim artimiesiems dar nezinome. reikia pradziai pas gydytojus pasirodyti
jei viskas ok, tai gal koki kita savaitgali
o as sian pirma karta padraugavau su wc. Tiesa - isvengiau tuscio skrandzio turinio pasalinimo
patampe patampe ir viskas. bet jau toks nemalonus jausmas kad siaubas. ir taip greitai viskas vyko kad nespejau sureaguot kad jau esu prie wc
kolkas 1:0 mano naudai, matysim kaip toliau viskas seksis
Laimė-Laimė parašė:
Labas rytas ;) del vardu tai jau po truputi galvojam tiek mergaitei tiek berniukui, turime po keleta variantukazkaip norisi lietuvisku nesudetingu vardu
O ka…
Taiva ir as galvoju jog jau bus pats laikas pranest. Ba vakar buvo 5sav ir 4 dienos tai 31 diena uz 3 sav bus 8 sav ir jeigu viskas ok tai pranesim
vitaa9 parašė:
Vilniujeo jūs ?
As Airijoje, pamaniau, kad ir jus uzsieny gyvenat, nes scan velai pirmas bus
Ausra 12 parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes ☺
Visa laika buvau tik stebetoja kol neisitikinau kad mano zvirbliukui viskas gerai.…
Sveika atvykus
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai