@laiminga parašė:
Kraują ėmė iš venos.
Jeigu imtu is pirsto, tai kol tiek prilasintu manau ne tik pirstas bet ir ranka pamelynuotu
@laiminga parašė:
Kraują ėmė iš venos.
Jeigu imtu is pirsto, tai kol tiek prilasintu manau ne tik pirstas bet ir ranka pamelynuotu
itin parašė:
Aš ir taip pat svajojaudabar jau vyrui sakau melskis, kad dvynukai būtų, nes ar antram pasirašysiu - nežinau
![]()
Dar palaukit saremiu :DD as saviskiui gimdydama pasakiau, nori antro- gimdyk pats
bet va gi, nedaug laiko praejo..
valerija333 parašė:
Dar palaukit saremiu :DD as saviskiui gimdydama pasakiau, nori antro- gimdyk patsbet va gi, nedaug laiko praejo..
Toks keistas dalykas, kad as dar nepastojus jau bijojau gimdymo
valerija333 parašė:
Dar palaukit saremiu :DD as saviskiui gimdydama pasakiau, nori antro- gimdyk patsbet va gi, nedaug laiko praejo..
Taip toli dar negalvoju
.As. parašė:
Toks keistas dalykas, kad as dar nepastojus jau bijojau gimdymo![]()
![]()
Geriau apie tai negalvoti, o jau tik prasidejus stoti pries fakta
as visada tikejausi lengvo gimdymo, bet maniskis nelabai norejo islisti
tai teko pasikankinti..tikiuosi sikart pasiseks
Tarp mano vaikučių turėtų būt 1,5 metukų skirtumas, kadangi šito klecko susilaukt buvo labai sunku, tai perdaug nesisaugojom, planavom maždaug 2 metų skirtumas,kad būtų
dėl sunkumo, man tai nesunku, aišku būna momentų, ypač vakare ar naktį kai jaučiuosi labai pavargus, bet... Nėra taip baisu
pykinimas, tasymas kartais užknisa, bet jei kleckiukui manęs reikia pamirštu visus blogumus
dar plius magistrą baiginėju tai nėra kada bloguot
Mes pradejom planuot antra kai dukrytei 9 men buvo,uzkibo kai suejo 11
ir uzkibo 2. Sis nestumas sunkesnis,gal del to kad du lialiukai,ziauri toksikoze buvo bet tfiu tfiu jau baigesi,o ir zuikeli reikia ir perrengti ir pamaitinti ir panesioti....atsiranda tu jegu is kazkur ,kai vyras gryzdavo po darbo tai tada jau guledavau kaip lavonelis
Kaip kazkuri myte rase drl nesiojimo man kazkaip nesunku,aisku kai yra galimybr visad vyras paima. Bet kol kas jokiu prpblemu,va kai pilvas uzaugs tada manau bus
Not Angel parašė:
o kiek laiko folio rugsti gerti?Jau tuoj baigsis buteliukas,nzn ar nauja pirkti.Pas genetikus tik birzelio 7, tada ir paklausiu
Vakar buvau pas ginekologę ir ji patarė gerti iki 14 savaitės, nes poto nėra tikslo jos gerti...
.As. parašė:
Toks keistas dalykas, kad as dar nepastojus jau bijojau gimdymo![]()
![]()
O man kas keisčiausia, kad aš jau nuo kokių 21 metų apie vaikus svajojau, tačiau ir paniškai bijojau gimdymo. Ir dabar bijau
Bet jaučiu, kad iki pastojimo ta baimė buvo žymiai didesnė
dabar matyt priimu tai kaip neišvengiamą faktą ir užtat ta baimė "kažko" mažėja
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-gruodzio-mazyliai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai