Fressia parašė:
jaučiu, kad ir man nesibaigė po vaistų..išskyros tirštos kažkokios, paskaudena.. turėsiu vizitą pas gydytoją kitą sav.,tai klausiu, ką toliau daryti-labai norėčiau …
i virinta vandeni sodos siek tiek ir apsiprauskite ;)
Fressia parašė:
jaučiu, kad ir man nesibaigė po vaistų..išskyros tirštos kažkokios, paskaudena.. turėsiu vizitą pas gydytoją kitą sav.,tai klausiu, ką toliau daryti-labai norėčiau …
Sandraarijus1 parašė:
Jus kelintoi sav nėštume?
Jau eina trylikta sav.
rrrimapg parašė:
Ačiū- pabandysiu
Fressia parašė:
Ačiū- pabandysiu![]()
Keleta dienu is eiles ;). Bet tik ne gilumini
Lina333 parašė:
Sakykit kaip gydot galvos skausma? Man sitiek skauda kad net pykina
Su Paracetamoliu ,saldi kava arba ramunėlių saldinta arbata ...karatais padeda as ir ta praėjau skausmą....kasdien mausdavo ,db apsiramino aciu Dievui jau pora sav
vitulia71 parašė:
sveikos mergaites nezianau kalbejot apie tai ar ne jau,nes visko nespeju perskaityt,bet ar yra kuri buvus nescia ir sirgo jos vaikas vejaraupiaismo gal pati susirgo…
Aš va pati nesu sirgusi vaikiškomisligomis, tame tarpe ir vėjaraupiųneturėjus. Aplink draugai su mažais darželius lankaičiais vaikučiais, gydytoja sako - nebendrauk, labai didelė rizika...gal kuris usidūrūsi? Baisu darosi...
riesute000 parašė:
Aš va pati nesu sirgusi vaikiškomisligomis, tame tarpe ir vėjaraupiųneturėjus. Aplink draugai su mažais darželius lankaičiais vaikučiais, gydytoja sako - nebendrauk…
katik drauges vaikas sirgo vejeraupiais o ji tik pagimde dukryte,ji pati ir vejeraupiais nera sirgusi,bet nei ji nei mergyte neuzsikrete,bet sako kad iki menesio laiko gali uzsikresti.
maniskis ir susirgo,tai ir pergyvenu siek tiek nors pati sirgusi esu
ir dar dabar taip idomu pasidare tepti ji zelionka ar ne,skaiciau kad nereikia tepti nebent nuo niezulio,o dakatre sako tepti,tai nezinau ka daryt mums 2 diena ir spuogeliu vis daugeja,jau pusiau zali esam
vitulia71 parašė:
katik drauges vaikas sirgo vejeraupiais o ji tik pagimde dukryte,ji pati ir vejeraupiais nera sirgusi,bet nei ji nei mergyte neuzsikrete,bet sako kad iki menesio l…
Galima zelionke arba kazkokiu spiritiniu bespalviu skysciu, vaistinese yra.. Mum aiskino, kad tepti reikia, kad greiciau spuogiukai nudziutu ir infekcija neisimestu
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai