Geresnės kokybės nesigavo ant greičio drebančiom rankom padariau foto..
Turbut pirmoji esu, nes data gegužės 1d.
Geresnės kokybės nesigavo ant greičio drebančiom rankom padariau foto..
Turbut pirmoji esu, nes data gegužės 1d.
teja86 parašė:
Labas rytas, 9.30h pas gydytoja.... ir laukiu ir bijau...manau visos isgyvena ta pati jausma...
lauksim žinių iš tavęs. man tai 11-10 sekantis vizitas darys sprando raukšlės matavimą taip laukiu kol pamatysiu mažiuką
greetulka parašė:
lauksim žinių iš tavęs. man tai 11-10 sekantis vizitas darys sprando raukšlės matavimą taip laukiu kol pamatysiu mažiuką
o kur tau darys rauksles matavima?
teja86 parašė:
o kur tau darys rauksles matavima?
į ligoninę siuntimą gavau nes ten tik viena daro per visą miestą
lauku.rasa, dėl raudonukės ir skiepo. Tikrai nerekomenduojama skiepytis nėštumo metu. Kokia logika saugantis raudonukės ivesti raudonukės virusa i organizma?
Be to, atskiro skiepo nuo raudonukes nera, taigi kartu tektu skiepytis dar ir nuo kiaulytės bei tymų. Ir visi šie virusai- tymų, kiaulytės, raudonukės- i nėščios moters organizma. Kur garantija, kad vaisius visų nepasiims?
BonBon parašė:
lauku.rasa, dėl raudonukės ir skiepo. Tikrai nerekomenduojama skiepytis nėštumo metu. Kokia logika saugantis raudonukės ivesti raudonukės virusa i organizma?…
tai būtent
skiepai čia jau neišgelbės kai pastojai
BonBon parašė:
lauku.rasa, dėl raudonukės ir skiepo. Tikrai nerekomenduojama skiepytis nėštumo metu. Kokia logika saugantis raudonukės ivesti raudonukės virusa i organizma?…
As gavau issamu aprasyma apie tai, nes pas mane nera imuniteto, taigi, pirmo trimestro metu 100% neskiepija, skiepija iskart pagimgzius, skiepiti pradeta nuo 1992 tai jei gimdet veliau turejo iskart paskiepit
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai