greetulka parašė:
Aš ir labai laukiu ekoskopo taip norisi išgirsti kad viskas mažyliui gerai ir jisai puikiai vystosi![]()
bent jau jaustume, kad juda, kad viskas ok, o dabar nezinia siokia tokia.. :))
greetulka parašė:
Aš ir labai laukiu ekoskopo taip norisi išgirsti kad viskas mažyliui gerai ir jisai puikiai vystosi![]()
andringa parašė:
O as dar nezonau jus privaviai einate ?kokia poliklinika
Ne neprivačiai, Kalniečių poliklinikoje lankausi, Buvo pirmasis vizitas ir labai nustebino
Nors domėjausi internete, kad tik 46 proc. tikslumu galima nuspėti lytį tokiame ankstyvame nėštume. Tiksliau rodo maždaug apie 5 mėnesį. Tai kažkaip dar nelabai imu į galvą.... be to daktarė taip pat nedavė jokių garantijų, tiesiog jai taip atrodė
Anetukaz parašė:
Ne neprivačiai, Kalniečių poliklinikoje lankausi, Buvo pirmasis vizitas ir labai nustebinoNors domėjausi internete, kad tik 46 proc. tikslumu galima nuspėti lyt…
Nezinau kodel bet man teisingai ir is kart pasake jog berniukai taip ir buvo
karusemiau parašė:
būtent toks jausmas kad net nežinai ar neščia ar ne nu man ką skrandis mane kankina ir šleikštulys
karusemiau parašė:
Ellen parašė:
O kai sakė lytį, ar spėjo, kad didelė tikimybė, jog bus konkreti lytis, ar aiškiai matosi ir garantavo, kad tiksliai mato, ko laukiatės?man labai smalsu, nes ma…
Pagal jos akis tai matėsi berniukas
pagal mano nuojautą tai turėtų būti mergaitė
tai vat.... Skaičiau internete, kad tokiame ankstyvame nėštume nuspėti ar pamatyti tiksliai neįmanoma, yra tik 46% tikimybė, kad spėliojimai tikri
tai mano manymu tas pats kas nieko
mes su vyru spėliojam tiksliau 50% berniukas arba 50% mergaitė
Žodžiu pagal daktare bus berniukas, bet garantuoti negali, dar gali viskas pasikeisti
išėjau truputi šokiruota, net nepatenkinta...manau tokius spėliojimus reikia pasilikti sau!
andringa parašė:
Nezinau kodel bet man teisingai ir is kart pasake jog berniukai taip ir buvo![]()
Smagu
Anetukaz parašė:
Pagal jos akis tai matėsi berniukaspagal mano nuojautą tai turėtų būti mergaitė
tai vat.... Skaičiau internete, kad tokiame ankstyvame nėštume nuspėti ar pa…
Manau visos pasako lyti daktares bet buna kad apsirinka bet su berniukais mazai apsirinka .
andringa parašė:
Manau visos pasako lyti daktares bet buna kad apsirinka bet su berniukais mazai apsirinka .
Vakar per Youtube prisižiūrėjau dvyliktos savaitės echoskopų, kuriuose nustato lytį, tai aiškiai matosi be jokių abejonių, kad berniukas
Ellen parašė:
Vakar per Youtube prisižiūrėjau dvyliktos savaitės echoskopų, kuriuose nustato lytį, tai aiškiai matosi be jokių abejonių, kad berniukas![]()
as ta ir bandau pasakyti jog su berniuku ir abejoniu nera nes juos neimanoma susmaisyt
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai