Vikuti parašė:
www.slaugivita.com/Produktas/privatiems/sensorines-priemones-reabilitacija/pasunkintos-priemones-nusiraminimui/Pasunkintos-rieses-2-vnt-vaikams-3-9-metu
Labai ačiū. Man kažkaip neišmetė tokios prekės kai ieškojau
Vikuti parašė:
www.slaugivita.com/Produktas/privatiems/sensorines-priemones-reabilitacija/pasunkintos-priemones-nusiraminimui/Pasunkintos-rieses-2-vnt-vaikams-3-9-metu
Labai ačiū. Man kažkaip neišmetė tokios prekės kai ieškojau
edituleg parašė:
As pasidalinsiu savo patirtim, kai uzskaiciau apie autizma ir pradejau skaityti bruozus man irgi buvo atrode oho kiek veliaveliu, man tik neige kad gal visgi ne aut…
Labai paguodžianti istorija dėl vardo.
Sveiki tėveliai. Aš vėl su darželio sunkumais.lankome antrus metus bu darželį.vaikas būna tik iki pietų.vaikas ramus,nieko neskriaidzia žymiai pagerejas kalbos supratimas.eina pati namuose į puoduką pati susitvarko.darzelyje su pampersu nes neparodo kur reikia eiti.nuo rugsėjo atėjo berniukas kuris yra labai kaprizingas ir jos prašė kad pasiimciau savo vaiką iki pietų kol tas berniukas apsipras.sutikau 🙁 šiuo metu su mano vaikų būna grupėje 7 iš 20 kiti serga ir visvien jos nesusitvarko ir negaliu palikti miegoti ☹️ prašau patarkite ką daryti tokioje situacijoje
Fausta3 parašė:
Sveikos, papasakokite kokie buvo pirmieji simptomai vaikuciams? Maniskis 2,5 metu kaip ir auga daug maz pagal raida, bet yra tokiu islendanciu nerima kelianciu daly…
Sveiki, ant pirštu galiuku vaikšto vaikai kai buna aukštas raumenu tonusas. Pasikonsultuokit su rebilotologu. Nors dažnai buna padidėjae raumenu tonusas kartu su autizmo spektro sutrikimu. Bet nereiškia, kas tai yra.
elenukas23 parašė:
Dabar dar laukiame kol atliks ppt vertinimą.birzeli darželyje parašiau prasyma,vis laukiam,net gerovės komisija nebuvo pažiūrėti vaiko kolkas 😕
elenukas23 parašė:
Sveiki tėveliai. Aš vėl su darželio sunkumais.lankome antrus metus bu darželį.vaikas būna tik iki pietų.vaikas ramus,nieko neskriaidzia žymiai pagerejas kalbos supr…
Sveiki, kazkaip jaučiu kad tingi aukletojos dirbt. Labai patogu kai kitoks vaikas sakyt, kad nesusitvarko. O kaip namuose užmiega pietu miego?
Kad jos jau nesusitvarko.
Palinkėsiu stiprybės jums, nes nevisi nori dirbt su kitokiais vaikas. Su tuo aš ir susiduriau.
elenukas23 parašė:
Dabar dar laukiame kol atliks ppt vertinimą.birzeli darželyje parašiau prasyma,vis laukiam,net gerovės komisija nebuvo pažiūrėti vaiko kolkas 😕
Kreipkitės i PPT, mums labai greitai atliko vertinimą.
Mamos mano vaikui tuoj 1m, bet jis neima į rankas jokio maisto, nei sausianio, nei banano ar taip jokio maisto , tik jai aš duodu tai išsižioję ir lauke kol įdėsiu, jai ką įduodu viską meta. Buvom vrc 10men sakė yra autizmo bruožų dabar važiuosim kai bus 1.2men. Gal pas ką ir taip buvo?
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai