Kristut parašė:
Tyliai_AV, musu terminai: NT - nestumo testas, OT - ovuliacijos testas, ND - "namu darbai" (myliukas, seksas), O arba Ov - ovuliacija, CD - ciklo diena![]()
Ačiukas
Dabar jau žinosiu. Visi terminai buvo aiškus, išskyrus ND
Kristut parašė:
Tyliai_AV, musu terminai: NT - nestumo testas, OT - ovuliacijos testas, ND - "namu darbai" (myliukas, seksas), O arba Ov - ovuliacija, CD - ciklo diena![]()
Ačiukas
Dabar jau žinosiu. Visi terminai buvo aiškus, išskyrus ND
@Fėja@ parašė:
Labas,
As siandien nekritau, bet NT absoliuciai neigiamas. ..ech, o viltis buvo.. vakar t…
Feja, lauksim tavojo grafikelio, labai jau smalsu pasižiūrėti. Nenukabink dar nosies - kaip sakoma viltis miršta paskutinė
Citrinka parašė:
labas mergaites, na va mano grafikelis...
tevu-darzelis.lt/rk43802@1310164c955
…
Aš manau, kad po poros dienų turėtų tau TD grafikelis parodyti įvykusią OV
OT - teigiamas, o tai jau geras ženklas
Citrinka parašė:
labas mergaites, na va mano grafikelis...
tevu-darzelis.lt/rk43802@1310164c955
…
man irgi atrodo, kad kilsi
Citrinka parašė:
Na rytoj ziuresiu kas bus su grafikeliu ir butinai pranesiu, aciu mergaites uz komentarus...![]()
laikom kumštukus
reikia gi, kad kas nors "virusiukų" mums daug čia užveistų
Taip atrodo mano grafikelis: tevu-darzelis.lt/rk24246@131004dc6a5
Ov tikrai buvo ne TD nurodyta diena, speju apie 13-14 cd. Tai jau nt rodytu.. lauksiu rytojaus BT. Siandien mm nepramuse, pilvo maudimas jau silpnas, tai va nzn kas cia bus
paciai labai idomu
@Fėja@ parašė:
Taip atrodo mano grafikelis: tevu-darzelis.lt/rk24246@131004dc6a5
Ov tikrai buvo ne TD nurodyta diena, speju apie 13-14 cd. Tai jau nt rodytu.. lauk…
Laba,nu laaaabai grazus tavo grafikelis,tikekimes sekmingas
sveikos
tai šiandien kok mano grafikėlis tevu-darzelis.lt/rk63906@130926756ec
ir vyras ryte sako darom testa, tai po minutes pasirode II o kur raso kad reik 5min tai po ju tas teigiamas net ryskiasnis uz kontrolinę
laukiu nesulaukiu kada eisiu pas gine
siunčiu virusiuką visoms ir linkiu sėkmės ir kantrybės
P.S. išduosiu paslaptį kaip spėjam su vyru kad pavyko, praėjo 9 bandymo mėnesiai ir tai kad sako negalvok nes tas blokuoja smegenis tai taip neina, o šį mėn skaityt romano knygą pradėjau kad taip įsigilinau į ją, kad pamiršau visus planavimus. ir va rezultatas. gaila nemoku foto įkelt NT
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Tą ju…