rasytea119 parašė:
Kiek savaiciu tau bus? Kad dar rugsejo 29 darys?;)
nu db 21 sav eina,tai kiek cia ju bus 29 rugsejo?
kaskur 28 sav
o dieve kaip greit
rasytea119 parašė:
nu db 21 sav eina,tai kiek cia ju bus 29 rugsejo?
kaskur 28 sav
o dieve kaip greit
gilė123 parašė:
va taip mes augam budami 16 sav. Keista man net kad toks didziulis.
oho !:)) mano per pus mazesnis, mazuliukas mano pilvukas palyginus, gal veliau uztat issoks uz visa ta laika kol slepesi
daivulycius parašė:
nu db 21 sav eina,tai kiek cia ju bus 29 rugsejo?kaskur 28 sav
o dieve kaip greit
![]()
Tj dar echo 28 priklauso?;)
daivulycius parašė:
nu db 21 sav eina,tai kiek cia ju bus 29 rugsejo?kaskur 28 sav
o dieve kaip greit
![]()
Greit laikas bega tuoj supsim mazius;) tarp musu dvieju dienu tik skirtumas ;) tj bus ne 28 o 26 panasei rugsejo gale;)
rasytea119 parašė:
Sveikutes
man irgi dar echo darys spalio pab. nes rugseji mano daktaryte atostogaus
kambalebaba parašė:
Tai jau taippatirsim ir mes ta dziaugsma dar... nesiojimo. Dar norejau pasiklausti nestukiuKaunieciu ar neplanuojate lankyti baseino uzsiemimu nesciosioms? ir k…
As labai noreciau palankyt baseina tik dar neieskojau konkreciai kur butu geriau kaune
ir dar neapsisprendziu vis nuo kada pradet lankyt
Kaip geriat skyscius, neskauda jums inksto srityje, ar gal tai skausmas nuo netinkamo gulejimo? As vakar pajutau nemaza skausma inksto srityje desines puses. Bet va nesuprantu ar nuo to kad skysciu pavartoju ar del to kad pagulineju diena lovoj. Kaip dirbu, vaikstau tai neskaudejo.
gilė123 parašė:
va taip mes augam budami 16 sav. Keista man nety kad toks didziulis.
Oho
daivulycius parašė:
o kpdel tik sausi?mes tai pasimatysim rugsejo 29d
![]()
Na man 3-ias skanas buvo. Vaikeliui buvo viskas gerai, tai ketvirto sake jau nebereikia
nors as noreciau dar vieno skano. Panos jus neisivaizduojat kaip kaifavau, kokios jo pedutes mazytes... o nosyte gryna mano:)))))) bent jau atrode
aidyte28 parašė:
Kaip geriat skyscius, neskauda jums inksto srityje, ar gal tai skausmas nuo netinkamo gulejimo? As vakar pajutau nemaza skausma inksto srityje desines puses. Bet va…
Man paverzia, nepatogu vis buna. Tai persiverciu ant kairiojo sonelio ir viskas buna liuks
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai