2022.10.12 11:32 (prieš 3 m.)
Milora1111 parašė:
Labas, norėčiau pasiklaust dėl lagamino į ligoninę, po truputi dedu daiktus.
Planavau vykt su 2 mažais vienas į gimdukla kitas į palatą, na bet į palatą man ma…
Dejaus viena ta vidutini kur 10kg telpa ir kuprine ten irgi nemazai tilpo, kuprine i gimdykla lagaminas i palata, bet gavos taip kad man palayos nedave iskart tai viska i gimdykle nesiaus tik tisk kad patogiau buvo kurpinej vistiek turejau tik tai ko gimdykloj prireiktu
bet panaidojau tik vandeni ir papmersus sau, palutes dave savo, naktinius ir tuos dave logonine rubeliu vaikam nereikejo nes inkubatoriuj nuogi buvo. Kadangi parveze man juos po keliu paru tai nemazai rubeliu net neprireike tai daug tikrai nesideciau viztiek vyras vaziuoja lankyt ir atveza ko reikia, tai rubelih nemazai parsoveziau nepanaudotu deciau tikrai maziau nors ir taip trim dienom tesidejau po 1 komplektuka ir kelis extra. Naktinius ligonine dave tiek gimdykloj tiek palatoj, buvau isidejus dvejus bet tik vienus savo panaidojau ant pacip galo del jaukumo bet pradzioj tikrai ne tas rupejo gerai ir ligonines buvo, patogesni
pampersu gal 4 vnt uzteko man, vaikam dave po paki hugies ir dar tose dovanu dezutede po kelis buvo pabandymui kur duoda tai realiai nedaug panaudojau savu, ant galo atveze paki kurio daugiau nei puse parsiveziau namo