Buziukas parašė:
Musu migdukas tai paprastas merliukas, taip patinka vaikui, dar ir soski paremiam i ji ☺️
Mes taip paciai)
Buziukas parašė:
Musu migdukas tai paprastas merliukas, taip patinka vaikui, dar ir soski paremiam i ji ☺️
Mes taip paciai)
Gal kam pravers. Buvau prieš savaitėlę pas kūdikių gydytoją ir paklausiau, kodėl būna šlapi delniukai ir pėdutės vaikučių. Sakė, kad anksčiau galvota, kad tai rodo vitamino D trūkumą, bet dabar paaiškėjo, kad lygiai taip pat tai gali būtu vitamino D perteklius! Žodžiu kai truputi nuslūgs tos ligonių eilės poliklinikoj vešiu mažylius priduoti kraujo, tirtis vit D. Galvoju kokius dar rodiklius būtų verta pasitikrinti jei jau ims mažyliams kraują? 🤔
Mykele parašė:
Gal kam pravers. Buvau prieš savaitėlę pas kūdikių gydytoją ir paklausiau, kodėl būna šlapi delniukai ir pėdutės vaikučių. Sakė, kad anksčiau galvota, kad tai rodo …
Mano vieno berniuko ir rankytes ir kojytes, ir galvyte buna slapia, dregna, ypac kai valgo. Pasidarem vit d. Viskas normoj.... kaip ir spejo gydytoja, kad sitaip bus, nes tiesiog buna tokiu vaiku. mes misinuka geriam ir po 1 lasa vit. D. ir uztenka. 🙂as dar bendra krauja pasidaryciau, jei jau prie to pacio. Daugiau nemanau, kad kazka reikia kudikiams. 🙂
Mykele parašė:
Gal kam pravers. Buvau prieš savaitėlę pas kūdikių gydytoją ir paklausiau, kodėl būna šlapi delniukai ir pėdutės vaikučių. Sakė, kad anksčiau galvota, kad tai rodo …
Mani dvynukams irgi prakaitavo delnai ir pedos pradejus duot vit d, geria misini, iki 3.5men buvo maitinami misriai, nustojus duot nustojo prakaituot, bet vistiek darysimes kita
Men vit d tyrima paziureti kokia situacija
Manoman parašė:
Sveikos. Ddel papildomos ismokos gimus daugiau nei vienam vaikui kilo klausimu. 190e moka vienam vaikui ar uz abu is viso 190 e ? 🙂
už abu
Jurgitaaa123 parašė:
Sveikoskas jau is merginu pagimde neidentiskus dvynius gal galite atsakyti ar gimdete 38sav? Gulde jus 37 sav i ligonine ar is karto atvykote 38?
mano neidentiški, atvykau skatinimo diena (38 savaite). Prieš tai buvau apžiūrėta 36 savaite.
Jurgitaaa123 parašė:
Sveikoskas jau is merginu pagimde neidentiskus dvynius gal galite atsakyti ar gimdete 38sav? Gulde jus 37 sav i ligonine ar is karto atvykote 38?
38 sav lygiai dare cp. diena pries gulde
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai