2018.08.31 20:29 (prieš 7 m.)
O mes prie jūros atostogauti buvom su kemperiu (nameliu ant ratų), tai susitaupė išlaidos ant viešbučio. Vaikams buvo smagi patirtis. Įspūdžiai geriausi.
Kas liečia taupymą ir maistą, tai man susitaupo gaminant namuose ledus su sausainiais, išleidžiu 3 eurus, bet gaunu gal 18-36 porcijas, man grynai gaunasi kaip tie lidl ledai su sausainiais. Nuripirkus buvau vasarai baigiant po eurą vaisinių ledų formas, tai ir jas įdarbinu. Gaunasi, kad jei turiu bananų ar kokių vaisių per daug, tikrai pridarau visko. Po to dar sūrelius pati pasigaminu kai noriu, nors čia yra rusu krautuvėlėj, bet eurą už sūrelį gaila mokėt būna
Dar va atradau keletą triukų, kurie prailgina mano daržovėms šaldytuve gyvenime bent savaitei
irgi susitaupo, bei neišmetu greit sugendančio maisto. Kepu bandeles su cinamonu sekmadienį šeštadienį ir dar lieka savaitės bėgyje išsitraukt, pasišildyt. Išmokau pagal itališką receptą picos padą daryt ir dabar dažnai kepu pati. Net vyras italas mėgsta, o tai jau yra šis tas. Visokius šerbetus irgi darausi namuose, man labiau apsimoka nei kad mokėt už tą patį puodelyje po 4 eurus. Vištienos kukulius taip pat pasidariau namuose, kažkaip susitaupo ir mėnesį užtenka kartą į savaitę. Po to dar prisidarau žuvų pirštelių pagal beatą. Negalėčiau pasakyti, kad susitaupo, bet skanūs tai tikrai, o ir žinau ko įdėta. Ai dar pati pasigaminu šaldytos kavos, buvau prie jūros ir gėriau šaldytos kavos, bet nebuvo tokia skani kaip mano naminė
ir kavos tirščių neišmetu, pasigaminu kavos ir cukraus scrub'ą kubeliais, po dušu šlaunis įtrinant, po to atrodo tokios stangrios ir bent jau atrodo jog tuo metu celiulitas dingo, atrodo lyg būtum iš po pratimų šlaunims stangrinti. Nuo to laiko neperku scrub'ų, kurie man nesuteikia tokio rezultato kokio norisi