Hmm nedaug tenuėjo
"2019 m. liepos 25 d. Vilniaus apygardos teismas atmetė ieškovės xx ieškinį Respublikinei Kauno ligoninei dėl netinkamai suteiktų sveikatos priežiūros paslaugų, sužalojant fizinio asmens sveikatą."
Ghostflower parašė:
Nu bet kaip baisu tai ne tas zodis 🙈
Aš pvz nesigaudau tuose reikaluose🤷♀️, bet tiek suprantu, jei yra žodelis "bendrinti", tai galima pasidalinti, nu jei man patiko koks juokelis, pvz🤷♀️
Evighet parašė:
Tai mano istorija pagal jį irgi smurtiška 🤣😂🙈
Na tai egzistuoja tas akušerinis smurtas, tikrai. Bet ta šeimynėlė - netolygiai su savo norais ir lūkesčiais - atliko smarkiai per mažai namų darbų. Prisiskaitė kažko apie idelius gimdymus, o va gimdymui vietos - kur būtų palankiau (natūraliai ir pan) gimdyt - patingėjo paieškoti.
fenix parašė:
Hmm nedaug tenuėjo
Bet vėl apskundė : Apeliacinis skundas (2019-08-09)
lukryte parašė:
Aš pvz nesigaudau tuose reikaluose🤷♀️, bet tiek suprantu, jei yra žodelis "bendrinti", tai galima pasidalinti, nu jei man patiko koks juokelis, pvz🤷♀️…
Aham mano mama pastoviai, jei įmetu kokia foto pas save pasidalina. Ir senelis taip pat daro 😊
fenix parašė:
Na tai egzistuoja tas akušerinis smurtas, tikrai. Bet ta šeimynėlė - netolygiai su savo norais ir lūkesčiais - atliko smarkiai per mažai namų darbų. Prisiskaitė kaž…
Na egzistuoja ir žinau, būna visko, bet ten jau per spaudė
Evighet parašė:
Bet vėl apskundė : Apeliacinis skundas (2019-08-09)
Na tai išlaidų jau prisidarė - bandys prisiteist atgal
Oi, atsiprašau - teisybės ieškos. Nes teisūs jie.
fenix parašė:
Na tai egzistuoja tas akušerinis smurtas, tikrai. Bet ta šeimynėlė - netolygiai su savo norais ir lūkesčiais - atliko smarkiai per mažai namų darbų. Prisiskaitė kaž…
Na man su vyresnele ir galimejo taip traktuoti. Nes turėjau dokumentus, jog reikalingas Cezaris. Bet atvykus su nubegusiais vandenimis 32nestumo savaitę, liepė pačiai gimdyti. Atvykome 1valanda nakties. 14valanda atitempė vakuma. Kadangi dukrytes petukai buvo įstrige ir situacija nesikeitė. Vienu metu traukė su vakumu ir spaudė pilvą. Bet tą akimirką mums su vyru tikrai buvo svarbiau dukrytė, nei visa procedūra.
fenix parašė:
Čia lygiai taspats kaip vabaliukas su žmogaus privatumu 😂🙈🤣 žino terminą bet maišo esmes
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai