Šilo_uoga parašė:
Reik tikėtis, kad karjerą daro kokioj šachtoj kur internetas netraukia![]()
Šilo_uoga parašė:
Reik tikėtis, kad karjerą daro kokioj šachtoj kur internetas netraukia![]()
galadriel parašė:
O kas yra namų šeimininkė? Manęs gailėtis nereikia, oij tikrai nereikia. Aš mielai namie busiu, užsiimsiu mėgiama veikla, nei sėdėsiu kažkokiame darbe iš kurio tik …
Padėsite mamoms neskiepyti vaikų ?
Vabaliukas09 parašė:
Na tai kad uzknisa su aiškinimu jog mamos kuris turi vaikų tik juos moka auginti arba auklėti ir kuo daugaiu tuo didesne patirtis ,tai pagal jau logika tai asiocial…
Nu kam tie kraštutinumai apie asocialus? Čia normalios susirinkę kiek matau iš rašymo kultūros.
Logika. Ok. Net labai logiškai skamba faktas, kad procentaliai yra daugiau moterų kurios geba ar bent suvokia apie vaikų auklėjimą kurios turi bent vieną vaiką, nei neturinčios visai. Nes tos kurios neturi jų, papraščiausiai nesidomi kaip tai daryti, nes nėra tikslo parceliuoti nereikalingą info.
nuga_noblese parašė:
O ko cia galet? Jeigu jai tai tinka ir patinka? Taspats kas man taves gaila nes vargse nori i darba greiciau, nes as ta megaujuosi tais 2 metais su vaiku, ir nesupr…
Na man užtenka ir to laiko kuri turiu su vaikų ir nesuprantu kaip galima atsisakyti savo gyevnimo dėl vaiko ,čia matau kai klausia kad prima karta ketina palikti vaiką seneliams ir sako Oj ne ilgai dar ne,tai aš net šiai dienai su malonumu savaitei atostogų be vaiko išvykčiau nes pamersu keitimas ir 24val prie vaiko buvimas mane vargina ner kai kelias val kas kitas pasirūpina vaikų pvz vyras ar močiute tai man tokia laimė,tik aš irgi būsiu namie nes neapsimoka vesti į darželį ir eiti dirbti antrus metus čia man gausis daugaiu sėdint namie pinigu gauti negu vedant vaiką į darželį ,bet jau su tokiu vaikų vienas malonumas būti namie jis pats užsiima pats valgo išmiega naktį nereik ant rankų nešioti daug lengviau ,o dabar tai aš į darbą su malonumu žygiuočiau.
Vabaliukas09 parašė:
Na man užtenka ir to laiko kuri turiu su vaikų ir nesuprantu kaip galima atsisakyti savo gyevnimo dėl vaiko ,čia matau kai klausia kad prima karta ketina palikti va…
Tiesiog, kam išvis tada gimdyti🤷♀️, skaitau ir jaučiu, kad jum teks dar daug nusivilti pačia savimi, arba vaiko auklejime, arba karjeros daryme, nors to nelinkiu, bet jus akivaizdžiai skiedžiat belenka su savo tokiu požiuriu apie mamas, kurios bent tris metus jomis yra
Vabaliukas09 parašė:
Na man užtenka ir to laiko kuri turiu su vaikų ir nesuprantu kaip galima atsisakyti savo gyevnimo dėl vaiko ,čia matau kai klausia kad prima karta ketina palikti va…
Na sakykim, aš šiuo klausimu tave suprantu, irgi jau norėčiau sugrįžti į darbą ir likus porai mėnesių iki atostogų pabaigos, nei kiek dėl to nesijaudinu. Šis laikas toli gražu neprimena atsotogu, tai irgi savotiškas, pakankamai sunkus ir daug ištvermės reikalaujantis darbas. Sveika atvykusi!
Bet nepritariu priekaištams toms, kurios mėgaujasi šiuo buvimu namuose. Jeigu jos gali sau tai leisti, jaučia, kad puikiai save realizuoja, tai tik už buvimą šalia vaikuciu 🌻🤜
Šakar. Makar parašė:
Nu kam tie kraštutinumai apie asocialus? Čia normalios susirinkę kiek matau iš rašymo kultūros.
Tai jei kalbant normaliai tai man teko domėtis vaikų auklėjimu dar neturint savų tai tada pagal tokia logika aš iš vis esu net labai pasiruošusi butų gera mana nes ir praktikos turėjau ir literatūros daug skaičiau,bet man sako priešingai nors dauguma čia su vaiko auginimu susidūrė kai tik pastojo pačios ,nes pagal logika jos buvo blogos arba yra blogis mamos savo vaikams,na aš esu tik tokios nuomones jog butų gera mama nereik tureti savo vaikų. O būti bloga mama gali net ta kuri vaikų turi ir 10.
Agne Dob parašė:
Na sakykim, aš šiuo klausimu tave suprantu, irgi jau norėčiau sugrįžti į darbą ir likus porai mėnesių iki atostogų pabaigos, nei kiek dėl to nesijaudinu. Šis laikas…
Na vaikams reik išmokti būti socialiems,o kur jie to išmokti gali kai buna su mana namie ?Darzleis vaikui reikalingas aš net pagal saviške matau kaio jai patinka bendrauti su vaikais,tad namais gal ir smagu su vaikais namie bet naudos iš to nėra
Vabaliukas09 parašė:
Tai vargina ar malonumas
Vabaliukas09 parašė:
Na vaikams reik išmokti būti socialiems,o kur jie to išmokti gali kai buna su mana namie ?Darzleis vaikui reikalingas aš net pagal saviške matau kaio jai patinka be…
Siais laikais pilna uzsiemimu, o namuose galima irgi puikiai lavint vaika, pilnas internetas ideju ka veikt, kokius zaidimus zaist. Darzely tikrai taip asmeniskai neuzsiims su vaikais tokio amziaus, kiek gali namuose individualiai. Tai visiskai nesutinku kad "naudos jokios"
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai