Ainuse parašė:
O radot kur nors, kas nors vadinas tas naujagimiu isvirkscias kepurytes?![]()
neturėjau ir nereikėjo
Ainuse parašė:
O radot kur nors, kas nors vadinas tas naujagimiu isvirkscias kepurytes?![]()
neturėjau ir nereikėjo
Monikaaaa parašė:
as tai nusipirkau sita kremuka Lansinoh Pure Lanolin Nipple Cream ir Multi-Mam kompresiukus.![]()
o marliu tai visur yra angliskai vadinasi muslins. as pirkau asdoj, ten kaina visiskai skirasi negu pvz mothercare.
o del bambutes, as nieko nesipirkau jos prieziurai, tiesiog po maudyniu reikia nusausinti, laikyti sausa bambute, pavalyti virintu vandeniu ir tiek. na man jau bet taip mama patare![]()
Ainuse parašė:
na as tai noooriu..![]()
kas per kepurytes?
Monikaaaa parašė:
as tai nusipirkau sita kremuka Lansinoh Pure Lanolin Nipple Cream ir Multi-Mam kompresiukus.![]()
o marliu tai visur yra angliskai vadinasi muslins. as pirkau asdoj, ten kaina visiskai skirasi negu pvz mothercare.
o del bambutes, as nieko nesipirkau jos prieziurai, tiesiog po maudyniu reikia nusausinti, laikyti sausa bambute, pavalyti virintu vandeniu ir tiek. na man jau bet taip mama patare![]()
matai nemaciau niekur,dabar kai zinau kaip vadinas tai paieskuosiu marles
dianute7 parašė:
matai nemaciau niekur,dabar kai zinau kaip vadinas tai paieskuosiu marles
bootse tikrai bus, bet ten brangios kosmiškai.. 10 svarų man rodos.. aš ALDI už porą svariukų nusipirkau..
Rūtelėlė parašė:
bootse tikrai bus, bet ten brangios kosmiškai.. 10 svarų man rodos.. aš ALDI už porą svariukų nusipirkau..![]()
aldi is visp pigi parde, gaila aplink mane niekur ner, atsimenu uz 30 svaru ohoho kiek prisipirkau maisto savaitei
agnesta-agne parašė:
aldi is visp pigi parde, gaila aplink mane niekur ner, atsimenu uz 30 svaru ohoho kiek prisipirkau maisto savaitei
pas mus irgi arti nėra, bet kažkada važiavom pro šalį, tai ir užsukom
ten tikrai pigiau visko yra.. ir saldumynai kokie skanūs
Diana321 parašė:
ir besilaukianti mazylio norit vaziuot i anglija?ar teisingai supratau?
taip, nes cia man is dabartines pasalpos vaikiukui tai nesugebesiu jo net ismaitinti.. o ka kalbeti apie geresnius daiktus, ar drabuzelius, jau renku is draugiu kas kam atliko nereikaingo, kad tureciau pradziai minialiai... o uk kiek zinau jei susitvarkyciau dokumenteius tai gauciau kas savaite leliukui, tai bent kazka...
Kazkas rase, kad plyso ir buvo ilgai ligoninej
Tai va as neplysau, bet kirpo ir poto siuvo, viskas buvo nakti, taikitos dienos pietum jau buvau namuose
Aisku daug kas priklauso nuo ligonines kkur gimdysit, bet pas musu viska supranta, pasakiau, kad nenoriu dar viena nakti cia buti, nes salia atsikele zyde su leliuku ir jie nelabai patenkinti buvo, kad mes salia esam, tai paskiau kad nepatigiai jauciuosi ir jeigu nemokesiu pati maitinti ar kas blogai bus iskarto grisiu i ligonine, tai per kelias minutes israse mane
bet taip ir neteko gristi
Nepergyvenkit per daug busimi mamukai, visko buna ir visko reikia, niekas be mazyliu rekimu neapsieina
Rūtelėlė parašė:
nedarobent pas mus.. bet vaikui gimus patikrino..
kaip man midwife aiškino, nedaro, nes tas virusas tai atsiranda, tai dingsta be pėdsakų.. na pvz jei tau jo patikrinus neras, tai jis gali kt savaitę jau atsirasti, o tu net nežinosi.. ir atvirkščiai.. todėl sakė nėra tikslinga jį daryt..
Aciu uz atsakyma
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai