ziina parašė:
mes irgi gavom uz tas savaites kur laukem![]()
o tavo vaikai abu anglijoje gime?
ziina parašė:
mes irgi gavom uz tas savaites kur laukem![]()
monikutea parašė:
ne, as anglijoje tik 5menesiai, atvaziavau po puses nestumo jau
ziina parašė:
ne, as anglijoje tik 5menesiai, atvaziavau po puses nestumo jau![]()
gimdei ten antra leliuka?situacija butu panasi i mano jai as po dekreto isvaziuociau i anglija?bet va bijau to kad man butinas cp o ten nesusikalbesiu su gydytojais del to...bet vistiek vaikui gimimo liudijima noresiu isimti lietuvoje ir prasitesti vaiko auginimo atostogas cia lt.
monikutea parašė:
gimdei ten antra leliuka?situacija butu panasi i mano jai as po dekreto isvaziuociau i anglija?bet va bijau to kad man butinas cp o ten nesusikalbesiu su gydytojais del to...bet vistiek vaikui gimimo liudijima noresiu isimti lietuvoje ir prasitesti vaiko auginimo atostogas cia lt.
taip gimdziau cia antra
butu panasi, nes as dvidesimt keliu sav cia atvaziavau,kol susitvarkiau visus dokumentus...dabar kai mazylei bus du menesiukai y lietuva skrisim lietuvisku dokumentu pasidaryti, tik gaila kad negalesiu motinystes atostogu jau prasitesti, nes y dekreta reik iseit 2men pries gimdyma, o as negryzau dokumentu susitvarkyti.. as dar dabar dekrete iki 20dienos su pirma dukra kai isejau tai 2metai tik dabar bus, o kad su antra susitvarkyt reikejo gryst anksciau man
o kodel nenori y lt tada gryst pagimdyt? maziau lakstymo butu, nes kol ta lietuviska gimimo liudijima lietuvoj susitvarkysim.. viska issiversti reikes ir pns, gailiuosi kad negryzau y lt gimdyt, tiek nervu issigadinau..
ziina parašė:
taip gimdziau cia antrabutu panasi, nes as dvidesimt keliu sav cia atvaziavau,kol susitvarkiau visus dokumentus...dabar kai mazylei bus du menesiukai y lietuva skrisim lietuvisku dokumentu pasidaryti, tik gaila kad negalesiu motinystes atostogu jau prasitesti, nes y dekreta reik iseit 2men pries gimdyma, o as negryzau dokumentu susitvarkyti.. as dar dabar dekrete iki 20dienos su pirma dukra kai isejau tai 2metai tik dabar bus, o kad su antra susitvarkyt reikejo gryst anksciau man
o kodel nenori y lt tada gryst pagimdyt? maziau lakstymo butu, nes kol ta lietuviska gimimo liudijima lietuvoj susitvarkysim.. viska issiversti reikes ir pns, gailiuosi kad negryzau y lt gimdyt, tiek nervu issigadinau..
![]()
na as dar neapsisprendusi ka daryti ar likti lietuvoje,o vyras lai vaziuoja tvirtinasi anglijoje,o as pagimdziusi su vaikais atvaziuosiu ar vaziuoti kartu iskart tik va norisi buti visiems kartu,gali buti kad jai vyras isvaziuos isidarbins ir be puses metu negris(kiek zinau atostogos kas pusmeti ten ),tai tada lt tektu vienai isbuti ir iki gimdymo ir tik vyras naujagimi pamatys kai mes nuvyksime i anglija,nezinau kazkokia painiava gaunasi kai nusprendeme vykti i anglija bandyti ten isikurdinti...
monikutea parašė:
na as dar neapsisprendusi ka daryti ar likti lietuvoje,o vyras lai vaziuoja tvirtinasi anglijoje,o as pagimdziusi su vaikais atvaziuosiu ar vaziuoti kartu iskart tik va norisi buti visiems kartu,gali buti kad jai vyras isvaziuos isidarbins ir be puses metu negris(kiek zinau atostogos kas pusmeti ten ),tai tada lt tektu vienai isbuti ir iki gimdymo ir tik vyras naujagimi pamatys kai mes nuvyksime i anglija,nezinau kazkokia painiava gaunasi kai nusprendeme vykti i anglija bandyti ten isikurdinti...
mum taip pat buvo, tai nuprendem kartu likti
Man kelia siauba kai pagalvoju, kad pagimdzius po valandos galiu eiti namo. Zinoma jei nera komplikaciju.Bet vistik manaui kad turertu palaikyti bent para, kad atsigaut galetui ir gimdyve ir vaikuti pastebetu geriau. Pirma gimdziau irgi londono ligonineje tai palaike 9val bet del to kad buvo naktis ir savaitgalis. bet iskart poto ryte, paklause kaip as, patikrino vaiko krauja buvo zemas tai palaike dar valandele paskiau pabande duoti misinuko gurksneli. ir ka atrsigerwe praejo kelios ,inutes ir cia jau mes ruosiames namo. vyras galvojo kad juokauju kai pasakiau kad atvaziuotu musu pasiimti. Nebuvo spejas nei koju apsilti namuose kai reikejo gristi atgal.
pure parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes![]()
Noreciau prisijungti prie Jusu komandos![]()
Kadangi irgi laukiuos vaikelio, norejau paklaust del tour of maternity unit..
Kur kreiptis, kad galeciau nuvykti i ta tura?![]()
savo midwife arba ligoninėje, kurioje gimdysi
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai