San-drute parašė:
O kada akusere klausia kaip noresi gimdyt ir pan?
man tai pasake kad viska apgalvotumem ir nusprestumem po ekskursijos po ligonime, o tai buvo likus men. iki gimdymo
San-drute parašė:
O kada akusere klausia kaip noresi gimdyt ir pan?
man tai pasake kad viska apgalvotumem ir nusprestumem po ekskursijos po ligonime, o tai buvo likus men. iki gimdymo
Na man cia ir patinka , prieziura superine , labai rupinasi jai kas , kad ir siuncia i ligonine, bet nuo A iki Z istyre, o del paracetamolio tai jie nesciosioms pagrinde ji siulo, nes jom nelabai patartina kita vaista gerti
maziau klausyt reik kas ka blogai sneka, kodel niekada zmones neatkreipia demesio kas yra gerai
nueik cia ir viskas o jai nepatiks bet kada gali grist i LT , nes nestumas mazas dar.
San-drute parašė:
Sweikute as kai pamaciau teigiama testa ir nezinojau ka daryt dar pilwa lb maude tai nuwaziawau i londona lietuwiu klinika tai tada buwo 5 saw nestumo , na jei yra galimybe aisku kur cia swetima salis kalba o kur lt bet wis tik kainuoja wiskas , tai as tada nejau pas gp uzpildziau kad laukiuosi tada atejo laiskas kada pas midwife nuejau uzpilde ji knyga paeme krauja db wis lankausi ligoninej eko daro nepriwazinesiu i lt tai tenka cia eiti![]()
nu cia tai faktas,kad neprivazinesi kas karta.as tik sakau gal kai kokie 3-4 menesiukai butu,tada gryzti i lietuva pasitikrinti.gal viska aiskiau paaiskintu.
net nezinau ka galvoti,visko baisu atrodo
o kaip tavo anglu kalba?kokia pati nuomone susidarei apie nesciosios priziurejima?viskas idomu,nes nieko nezinau
diana77 parašė:
sveikute,cia pas gydytojus su nestumu jau lankausi antra karta ir galiu pasakyti niekada neturejau problemu.aptarnavimas puikus net kai reikedavo kazkokiu priemoniu gaudavau uz dyka kaip kad dirzai pilvukui prilaikyti.mano nuomone cia man aptarnavimas geresnis nei turejau lietuvoje.bet tai tik mano nuomone.sveikinu besilaukent mazylio![]()
Aciu
dziugu girdeti kai kazkas gerai atsiliepia,kazkaip ramiau pasidaro
nes as pirma karta laukiuosi ir dar svetimoje salyje.todel toks jauduliukas yra
lemontree parašė:
ir as pritariu diana77 kad cia su med. sistema ir prieziura viskas puiku. man atrodo cia daugiau nusiteikimas arba aplinkine itaka del ale blogos medicinines prieziuros.
maziau klausykis kazkokiu kosminiu pasakojimu ale jie cia viska paracetamoliu gydo, man kaip tik cia labai patinka nei lt , va pas mus tai kas biski ir iskart receptu kruvas priraso.
tai tikrai neverta del patikru vaziuoti i lt, tai cia viskas juk nemokamai o lt visur pinigai jei nori kad tave normaliau apziuretu. ir jei del kazko pergyveni tai visada juk galima vertejo pasiprasyti ir tuomet tikrai nebus del ko nerimauti kad gal nesupratai ar kas kita![]()
Aciu uz nuraminima
istikruju taip ir yra prisiklausai is visur kas ka kalba ir nebezinai pati ka galvoti.todel ir jaudintis pradeti,o kai pabendrauji su jau patyrusiom merginom,tai ir nusiramini
dziaugiuosi,kad cia uzsiregistravau,vis galesiu su kazkuo pabendrauti,pasitarti jei kas neaisku
Eveliuuukas parašė:
Na man cia ir patinka , prieziura superine , labai rupinasi jai kas , kad ir siuncia i ligonine, bet nuo A iki Z istyre, o del paracetamolio tai jie nesciosioms pagrinde ji siulo, nes jom nelabai patartina kita vaista gertimaziau klausyt reik kas ka blogai sneka, kodel niekada zmones neatkreipia demesio kas yra gerai
nueik cia ir viskas o jai nepatiks bet kada gali grist i LT , nes nestumas mazas dar.
Aciu uz nuraminima,dziaugiuosi,kad visos mamytes cia patenkintos,labai tikiuosi ir as busiu patenkinta visa prieziura
prisiskaitai visokiu ligu,apie visokius persileidimus,tai baisu kad kazko nepastebes
bet jei visos sako viskas ok,tai manau viskas ir bus ok
San-drute parašė:
Na man lb pilwuka skaudejo ir nuwaziawau i priimamaji pralaukiau 5 h kol sugebejo apaziuret tai man del sito tai taip nepatikimai siek tiek atrodo bet apziurejo nepaleido taip
ir ka tau sake,kodel pilvukas skaudejo?siaip man kartais ir paskauda,taip kaip pries menesines budavo,bet visur skaitinejau,tai tipo gimda pleciasi,uz tai gali paskaudeti kartais...jei jau stipriai skauda ir daznai,tai tada jau reikia kreiptis i gydytojus...
simuliuke parašė:
Aciu uz nuraminima,dziaugiuosi,kad visos mamytes cia patenkintos,labai tikiuosi ir as busiu patenkinta visa prieziuraprisiskaitai visokiu ligu,apie visokius persileidimus,tai baisu kad kazko nepastebes
bet jei visos sako viskas ok,tai manau viskas ir bus ok
![]()
Na as ir cia atskridau budama nescia, nes tevelis leliaus cia ir tikrai esu patenkinta
as anglu asmeniskai nemoku as suprantu ka man pasako, bet sunkei atsakau, bet einu ir nebijau jai reik vertejo paprasau aisku mane lydi visad kazkas , bt as asmeniskai nesiskundziu cia medikais man jie patinka
simuliuke parašė:
ir ka tau sake,kodel pilvukas skaudejo?siaip man kartais ir paskauda,taip kaip pries menesines budavo,bet visur skaitinejau,tai tipo gimda pleciasi,uz tai gali paskaudeti kartais...jei jau stipriai skauda ir daznai,tai tada jau reikia kreiptis i gydytojus...
man ir buvo nestumo pradzioje , kad labai skaudejo, bet sake stenktis nusiramniti, nes taip gimda pleciasi
as net verkdavau, nes ir krutine nezmoniskai skaudedavo, bet praejo ir einam su lelyte toliau link finiso
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai