Lina Gud parašė:
Sveikos, gal zinot kur isduoda pazyma del motinystes/tevystes pasalpos atsisakymo? Zinau, kad sodroj, bet kurioje gatveje? Vytauto g ar smilteles g?
vytauto
Lina Gud parašė:
Sveikos, gal zinot kur isduoda pazyma del motinystes/tevystes pasalpos atsisakymo? Zinau, kad sodroj, bet kurioje gatveje? Vytauto g ar smilteles g?
vytauto
Lina Gud parašė:
man atrodo, kad ir internetu galite atsisakyti
Asta Go parašė:
man atrodo, kad ir internetu galite atsisakyti
Prasyma galima internetu pildyti, taip ir padariau. Bet reikalinga pazyma, kuria tik sodroje isduoda
viliux parašė:
O kaip I.Gruzdiene gera ginekologe,gal kas zinot?![]()
na kiek man teko susidurti su ja tai ji tokia labai oficiali.As lankiausi su mazuoju dabar pas Agne Stankeviciene tai man super daktare,svelni,maloni ir taip kaip zmogus fainas
kulverstukas parašė:
na kiek man teko susidurti su ja tai ji tokia labai oficiali.As lankiausi su mazuoju dabar pas Agne Stankeviciene tai man super daktare,svelni,maloni ir taip kaip …
As noriu pas gine nueit kokia tai i gimdymo namus,bet tik pas ko uzsiregistruoju,tai poto gailiuos
viliux parašė:
As noriu pas gine nueit kokia tai i gimdymo namus,bet tik pas ko uzsiregistruoju,tai poto gailiuos![]()
Seip pati visada eidavau pas Odeta Drulyte (Jurininku ligonineje). Ir eiciau dabar kai laukiuosi, taciau nesu isitikinusi, kad ji priziuri nestukes. Nes ji man labai labai patinka kaip zmogus, visada viska paaiskina, papasakoja, bendraujanti, maloni, draugiska.
viliux parašė:
As noriu pas gine nueit kokia tai i gimdymo namus,bet tik pas ko uzsiregistruoju,tai poto gailiuos![]()
ji ir dirba gimdymo namuose
Grafiene parašė:
Seip pati visada eidavau pas Odeta Drulyte (Jurininku ligonineje). Ir eiciau dabar kai laukiuosi, taciau nesu isitikinusi, kad ji priziuri nestukes. Nes ji man laba…
Cia netoli klp.universitetines ligonines kur yra?
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai