Actavia parašė:
Jo cia medikana, privati klinika www.medikana.lt/
Dekui, pasiskaitynesiu
Actavia parašė:
Jo cia medikana, privati klinika www.medikana.lt/
Dekui, pasiskaitynesiu
papaya parašė:
O kur medikana randasi?
centre, priesais VDG
papaya parašė:
Nezinau kaip ji vadinas. ..ten uzkart uz Rimi ....gydytoja vardu Vaidilute, pavardes natsimenu. ...kas liecia gydytoja tai tikrai labai faina ir kompetentinga, zina…
Cia klaustuko neturejo but
pasigooglinkit jolsana, ten privati klinika, gal rasit ko reik
papaya parašė:
O kur medikana randasi?
Google visagalis ;) o siaip tai Daukanto g.prieš gimnazija
papaya parašė:
As lankausi kuncu gatveje, jei neklystu ten vetrunges filialas? Gydytoja tai labai faina, tik vat galvoju dabar ar nera kur kitur kur echoskopai naujesni butu?![]()
Kuncu gatvei ir as lankiausi, bet echoskopui siunte mane i vetrunges pasaze esancia Kuncu klinika
Liena4ka parašė:
Kuncu gatvei ir as lankiausi, bet echoskopui siunte mane i vetrunges pasaze esancia Kuncu klinika![]()
Kaip idomiai , nes juk jos ir ten turi echo. ..man cistas ziurejo. ..ir su vidiniu ir per pilva. ..idomu o kodel vaisiaus neziuri
papaya parašė:
Kaip idomiai , nes juk jos ir ten turi echo. ..man cistas ziurejo. ..ir su vidiniu ir per pilva. ..idomu o kodel vaisiaus neziuri![]()
Gal ir ziuri jei nestuma priziuri
o gal 3d echo ten tik nedaro? Nes as norejau butent 3d, tai man pasiule vetrungei apsilankyt?
Vikkos parašė:
Sveikos mamytes, noriu paklausti del vaikucio priregistravimo i darzeliPageidautina priemimo data rasyti nuo 09-01 (tarkim 2017-09-01)
ir antras klausimas, a…
tai jeigu vaika nori vest butent nuo rugsejo menesio, tada rasyk ta data
o del varneles, jeigu tau nesvarbu i kuri darzeli pateks, pazymek varnele, jei nori i konkrecius darzelius patekt, tuomet pazymek 3 pageidaujamus
Asta Go parašė:
tai jeigu vaika nori vest butent nuo rugsejo menesio, tada rasyk ta datao del varneles, jeigu tau nesvarbu i kuri darzeli pateks, pazymek varnele, jei nori i ko…
O tai galima rasyti bet kokia data? As galvojau, kad tik nuo rugsejo 1d
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai