lelija.kl parašė:
labas rytas, su svente tave!
bet minija ne slaugytoja :)... ji gydytoja, tai ne su ta svente susveikinai![]()
as maniau, kad slaugytoja...
lelija.kl parašė:
labas rytas, su svente tave!
bet minija ne slaugytoja :)... ji gydytoja, tai ne su ta svente susveikinai![]()
indreu parašė:
klysti zmogiska,... atleist dieviska
lelija.kl parašė:
klysti zmogiska,... atleist dieviska![]()
tai ji anesteziologe, as ir turiu sia kvalifikacija.
indreu parašė:
reabilitacija- tai gera profesija, ilindus i kokia gera vietele, ir adatu nereikes... o kur dirbai?
na matai, cia ta reabilitacija irgi daugiau tik teoriskai, nes pas mus diplomas tik isduotas kaip Bendrosios praktikos slaugytoja. Siaip ateityje planuoju baigti kazka papildomai, galbut kazkokia kineziterapija arba jeigu atsiras kazkas padoresnio - tai tuomet magistra. Nes dabar magistras yra tik slauga, tai kam man ta pati eiti vien tik del popieriaus, kazkaip neidomu
As dirbau medicinos atstove farmacijos kompanijoje.
indreu parašė:
Sveikos mergytes, su grazios dienos pradzia...
Minija sveikinu su profesine slaugytoju diena![]()
![]()
Mega, taip jau viena isleidziu, labai sauniai jis ten, draugu pilna, niekur nejo is kiemo, juk reikia kada ledus pralaust.
Vakar gavo dovanu paspirtuka, tai jau varys is pat ryto i kiema, jau dabar parvaro, tik is lovos ir ant paspirtuko. Mano Viliui pirmadieni jau 4 metai, negaliu patiket, koks jis jau didelis.
O maziukas dar vargsta su sloga, nors miega gerai, valgo ir gerai, bet vis yra to sekreto, tik istrauki ir po 10 min vel burbuliuoja, lasinu Vibrocil lasiukus po 1l 3k. nebeismanau ka daryt, toks jausmas, kad jie ten giliai, ir pridziuve, net juros vanduo nepraskystina. Jei teisybe, kad gydoma sloga praeina per savaite, o negydoma per 7 dienas, tai jau sekmadieni turetume buti sveiki. Sekmadieni svesim Viliaus gimtadieni, vakar buvau nuvaziavusi uzsisakyt namelio Sernuose. Jei oras nepaves, bus smagu.
Mes dar baseino nelankom ir nezinau ar lankysim, as su Vilium lankiau, bet ar mano veidas joms nepatiko, vis mano vaikui nebudavo vietos. O kiek dabar kainuoja 1 kartas? tuomet po 7 lt su cnt mokedavau.
Ačiū, nors gal labiau ne mano šventė, o Tavo. Tad
Mano gal medikų diena šventė, nes atskirai gydytojų dienos kaip ir nėra. Mega, Tave irgi sveikinu, nors, kaip sakai, esi tik popierinė slaugytoja.
mega parašė:
as tai dar ieskojimuose vissiaip darbas, kuri dirbau iki dekreto man patinka, bet visa gyvenima negaleciau taip dirbti.
O koks Tavo darbas?
indreu parašė:
tai ji anesteziologe, as ir turiu sia kvalifikacija.
Tai Tu intensyvios terapijos ir anesteziologijos slaugytoja?
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai