nejuly parašė:
kas moka kept, tie "is akies" dazniausiai buna patys skaniausias is tikro net nemoku kept pyragu, kiek esu kepus - nieka gera.
o man kaip tik labiau patinka kepti saldesius, negu normalu maista
nejuly parašė:
kas moka kept, tie "is akies" dazniausiai buna patys skaniausias is tikro net nemoku kept pyragu, kiek esu kepus - nieka gera.
o man kaip tik labiau patinka kepti saldesius, negu normalu maista
nejuly parašė:
bet kepant torta, niekada negalima ekspermentuoti, nebent minimaliai, nes tada s... gaunas :D...
o sitas lepioska visai skanus, su rugstele :D... jau kaimynka vaisiu nunesiau, nes vakar kaimynka obuolini atnese, :D... mes taip ir gyvename, tusciu leksciu negraziname
vaidulis parašė:
turbut nenorejo pati maitint![]()
tai taip. jinai vaiku labai norejo, bet kai isgisrti kaip jinai savo dukra vadina, tai norisi ta mergaite is jos paimti. o dabar dar antro laukiasi.
lelija.kl parašė:
bet kepant torta, niekada negalima ekspermentuoti, nebent minimaliai, nes tada s... gaunas :D...
o sitas lepioska visai skanus, su rugstele :D... jau kaimynka vaisiu nunesiau, nes vakar kaimynka obuolini atnese, :D... mes taip ir gyvename, tusciu leksciu negraziname![]()
fainiai kai taip su kaimynais subendraujat
mega parašė:
o man kaip tik labiau patinka kepti saldesius, negu normalu maista![]()
jeigu butu juos kam valgyt, gal ir man patiktu, net nzn
paaugs Urte, bus matyt
mega parašė:
o man kaip tik labiau patinka kepti saldesius, negu normalu maista![]()
man snd virtuves visa diena buvo :D... pasterizavau agurkiukus, peraugusiu agurku misraine dariau, kepiau cukinija su cesnaku, sriubyte, vaikui koses, galu gale pyragas
mega parašė:
tai taip. jinai vaiku labai norejo, bet kai isgisrti kaip jinai savo dukra vadina, tai norisi ta mergaite is jos paimti. o dabar dar antro laukiasi.
cia turbut savotiskai taip myli,man tai ziauru klausytis kaip kitos bendrauja su savo vaikais kartais norisi atsisukti ir pasakyti joms ka nors
lelija.kl parašė:
o sitas lepioska visai skanus, su rugstele :D... jau kaimynka vaisiu nunesiau, nes vakar kaimynka obuolini atnese, :D... mes taip ir gyvename, tusciu leksciu negraziname![]()
nu tortai cia jau rimta
as savo firmini turiu, su pirktiniais biskvitais
nejuly parašė:
nu tortai cia jau rimtaas savo firmini turiu, su pirktiniais biskvitais
![]()
dalinkis savo firmos paslaptimis
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai