minija parašė:
Nežinau, kokia auksinė turi būti anyta, kad ja būtum patenkintas...
kokia dar anytra gali buti patenkintas, jeigu mama, ir ta, neitinka
minija parašė:
Nežinau, kokia auksinė turi būti anyta, kad ja būtum patenkintas...
kokia dar anytra gali buti patenkintas, jeigu mama, ir ta, neitinka
@kvietkelis@ parašė:
nera simpatijos ir psio![]()
grynai
@kvietkelis@ parašė:
kokia dar anytra gali buti patenkintas, jeigu mama, ir ta, neitinka![]()
Tai joooooooooooo
@kvietkelis@ parašė:
kokia dar anytra gali buti patenkintas, jeigu mama, ir ta, neitinka![]()
apie mama cia irgi atskira kalba. as su mama vos ne kas kart kai susitinku baruos, nes vis lenda, tvarko - mzdg ji geriau zn kaip reikia ir t.t.
nejuly parašė:
apie mama cia irgi atskira kalba. as su mama vos ne kas kart kai susitinku baruos, nes vis lenda, tvarko - mzdg ji geriau zn kaip reikia ir t.t.
va va, o pas mus jau is viso topine fraze yra "ar nesergi?" . Lyg nera apie ka daugiau kalbeti
@kvietkelis@ parašė:
va va, o pas mus jau is viso topine fraze yra "ar nesergi?" . Lyg nera apie ka daugiau kalbeti![]()
tas sergi - nesergi ir pas mano mama. nu neduok D as be nuotaikos, ar siaip tingiu sneket tel. tai is kart klausia ar nesergu
@kvietkelis@ parašė:
va va, o pas mus jau is viso topine fraze yra "ar nesergi?" . Lyg nera apie ka daugiau kalbeti![]()
Pas mane šiandien atvažiavę buvo tėvai "Ar vaikšto jau Grigas", klausia. Sakau, ne, niekaip nesiryžta. "Tai jis ligonis, ko nieko nedarai"...Po to sakau, alkūnę kad vis skauda, nes nuo laiptų nudardėjau. Sako:"Su Grigu?" "Nu jo", sakau. "Tai Tu jį pritrenkei, dabar užtat ir nevaikšto, ir nekalba"...Pyz... galvoju, jau taip nervas ima, o dar tie...
isitaisem mes su vyru dormeo pagalves su maximos lipdukais. vyras jau pora metu miega ant tos islenktos, kai isvaziuoja, visad issiveza, nes tik ant tokios gali normaliai miegot. o man tokia is vis nelimpa. pasiemem tas klasikines, tai vaje, kad likom patenkinti, vyras savo vel i norge issiveze
sakem dbr reikia ta ciuzinuka pona isitaisyt. senai jo norejom, nes miegam ant m.kampo. bet kadangi paskaiciavom, kad pgl musu matmenis mums apie 600 kanuoja, kazkaip tada nusprendem, kad per brangu, nusipirkom paprasta uz 300. pradzioj lyg ir gerai, bet po poros metu pradejo jaustis, kad nieka gera. issigulejo jau kazkiek. kadangi proga dbr isigyt ta dormeo pigiau, nusprendem, kad reik
nejuly parašė:
isitaisem mes su vyru dormeo pagalves su maximos lipdukais. vyras jau pora metu miega ant tos islenktos, kai isvaziuoja, visad issiveza, nes tik ant tokios gali normaliai miegot. o man tokia is vis nelimpa. pasiemem tas klasikines, tai vaje, kad likom patenkinti, vyras savo vel i norge issiveze![]()
sakem dbr reikia ta ciuzinuka pona isitaisyt. senai jo norejom, nes miegam ant m.kampo. bet kadangi paskaiciavom, kad pgl musu matmenis mums apie 600 kanuoja, kazkaip tada nusprendem, kad per brangu, nusipirkom paprasta uz 300. pradzioj lyg ir gerai, bet po poros metu pradejo jaustis, kad nieka gera. issigulejo jau kazkiek. kadangi proga dbr isigyt ta dormeo pigiau, nusprendem, kad reik
kazkas berods sake, kad ten netikras dormeo...
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai