Kefalonija parašė:
As kol kas dar nesiryzau pradeti, bet is aplinkiniu girdejau daug geru atsiliepimu www.knyguklubas.lt/begancios+su+vilkais.html
kaip suprantu tokia labiau saviitaigos knyga .
Kefalonija parašė:
As kol kas dar nesiryzau pradeti, bet is aplinkiniu girdejau daug geru atsiliepimu www.knyguklubas.lt/begancios+su+vilkais.html
kaip suprantu tokia labiau saviitaigos knyga .
Sraige parašė:
man dar labai rekomendavo nobelio premijos laureates knyga:
www.pegasas.lt/knygos/brangus+gyvenime.html
šita jaučiu gera.
Sraige parašė:
as dabar taip pastrigus su "Debesu atlasas", nesiskaito ji man kazkaip...o kai dar zinau, kad kelios knygos laukia, tai isvis ner kantrybes ja skaityt![]()
pabaiginėju tą knygą, tai vistik, kai tinkama nuotaika, tai lb idomi knyga, vien tdl kad ne taip, kaip pirmojo antrojo pasaulinio karo knygos, mažiau piešia emocinę būklę, bet kaip tik realius garsus, vaizdus, net kvapus, ir viską taip pateikia, kad net pagalvoji, kaip galėjai nkd nepagalvoti apie tokius dalykus...
skaitau toliau
mamucka parašė:
dar va dominantis, verčiantis jaustis senamade, kl- koks idomumas skaityt e-knygą? man knygos skaitymas neįsivaizduojamas be jos kvapo, be puslapių paglostymo kai p…
Na ne visi turi galimybe skaityti tikra knyga
Ne viena karta pirkau, siunciausi knygas, bet laabai brangu. Pvz.: man atsisiųsti i užsienį knyga, siuntimas kainuoja brangiau uz ja pačia.
Nors sutinku, kad skaityti maloniau ne elektronine.
Aš e-knygas skaitau per Samsung planšetę. Tai jau taip pripratau, kad pasidarė patogiau nei popierinės knygos, nes vietos mažai užima, galiu reguliuoti puslapio dydį, nereikia papildomo apšvietimo skaitant prieblandoje. Minusai - kai kurios knygos sunkiau kraunasi, reikia laukti, taip pat dažnai neišsisaugo paskutinis skaitytas puslapis, o skirtuko juk neįsidėsi, todėl tenka ieškoti paskutinės skaitytos vietos.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai