laimingaesuu parašė:
Perskaičius visas temas apie op, nusprendžiau nesiblaškyti ir konsultuotis pas minėtus 2 chirurgus, nors tikėtina, kad apsistosiu ties D.D
D.D tai Daunoravičius?
laimingaesuu parašė:
Perskaičius visas temas apie op, nusprendžiau nesiblaškyti ir konsultuotis pas minėtus 2 chirurgus, nors tikėtina, kad apsistosiu ties D.D
D.D tai Daunoravičius?
Sužadėtinė parašė:
D.D tai Daunoravičius?
Taip
Sveikos, turiu pora klausimu:
Ar tikrai Grozio Chirurgija neduoda jokios pasirasytos sutarties, ar gal tik po operacijos, nes dabar nieko neturiu tai kazkaip keista, nes siais laikais gi viskas ''po parasu'' (pasiteiravus tik atsake kad jie jau seniai toikia praktika taiko).
Kazkur komentaruose maciau pamineta kad israsant is klinikos jie siulo pirkt ten kazka (vastus, spec pleistrus ar kazkas tokio) gal kas gali placiau papasakot, nes jei tai tiesa esu tikra, kad viska gerokai pigiau rasciau cia UK, jei kas pasakytu ko reiks, jau pradeciau paieskas
Ir dar idomu, kas kiek laiko reik pasirodyt gyd. po operacijos.
Aciu
EditukeS parašė:
Sveikos, turiu pora klausimu:
Ar tikrai Grozio Chirurgija neduoda jokios pasirasytos sutarties, ar gal tik po op…
Man ir tas aktualu labai. O ir aplamai kaip suprasti tai, kad klinika bankrutuoja. As jau pradedu dvejoti del sutartu konsultaciju?
O pas ka jus konsultuosites ar jau operacijai data turite? ?
Edkute parašė:
Man ir tas aktualu labai. O ir aplamai kaip suprasti tai, kad klinika bankrutuoja. As jau pradedu dvejoti del sutartu konsultaciju?
Manau bankrotas dėl skolų su tiekėjais. Chirurgai operuos atsidarę naują UAB’ą ;). Aisku iki vasario dar daug kas nutukti gali. Siūlyčiau pasiskambinti jiems ir paklausti dėl gandų šitų. Nors administratores tikėtina nk neatsakys .. kita vertus kultūringos kontoros vadovai turėtų instruktuoti kaip elgtis pasklidus tokiai info
Edkute parašė:
As buvau susitikus su Gyd. Maslausku, operacija numatyta Vasario 8d.
Tas straipsnis kur as ikeliau dabar jau papildytas Grozio chirurgijos komentarais, neva jie pirmi pradejo bilinetis su minetuoju tiekeju. Tas straipsnis pasejo nerima, o kai neturiu jokios sutarties tai isvis bijau likt ant ledo, nes i Kauna atskrendu tik del operacijos is tiesu...
EditukeS parašė:
Nu as vaziuoju pas Kaikary pirma tai as pasiklausinesiu ?.
EditukeS parašė:
Kokias sutartis? Tai juk dar net neatejo op data.
As pirma karta girdziu, kad reik is anksto kazka rasytis, juk ir persigalvot zmogus dar gali jei numatyta data po 2menesiu
laimingaesuu parašė:
Sveikos pasiryžusios ir besiryžtančios :), jungiuosi prie jūsų. Po maitinimo praėjo 1,5 men tačiau rytoj eisiu į konsultaciją pas T.A o vasarį pas D.D. Abu el. Pašt…
As dariausi po 6 men po maitinimo, rekomenduoju palaukti tikrai jei ne ilgiau. Turejau problemu po op , bet negaliu pasakyti ar tai buvo su tuo susije...
Sniegexx parašė:
Kokias sutartis? Tai juk dar net neatejo op data.
As pirma karta girdziu, kad reik is anksto kazka rasytis, juk ir persigalvot zmogu…
Tai sutartys tam ir yra, kad zinotum salygas, jei pvz operacija neivyks del ju kaltes, del tavo kaltes, kokiomis salygomis galima atgaut depozita, kokiomis ne ir t.t.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai