Gretozhka parašė:
viskas gerai bus, džiaugsis labiau nei nerimaus![]()
labai to tikiuosi, sakem per Kaledas pranesim
jau sumasciau kokia dovanele padovanot,kad viskas tuo butu pasakyta, bet kzkaip jaudulys ima virsu
Gretozhka parašė:
viskas gerai bus, džiaugsis labiau nei nerimaus![]()
labai to tikiuosi, sakem per Kaledas pranesim
jau sumasciau kokia dovanele padovanot,kad viskas tuo butu pasakyta, bet kzkaip jaudulys ima virsu
indrele.mergele parašė:
Galiu visas prajuokinti![]()
![]()
as pvz apie privacia grupe tik dabar is jusu ginco suzinojau, kad ji egzistuoja.. Nors cia ir labai nesireiskiu, bet visada pasiskaitau,paziuriu ar ir as taip jauciuosi, ar su manim tai vyksta
Nestumas pirmas man ir viskas nauja, todel kartais jei kas neramina visada su jumis pasidalinu nerimu ar kokiu dziaugsmeliu.
Pvz dbr turiu mini galvos skausma kaip pranesti teveliams,kad liepa jie jau bus seneliaiMano tetis yra is dvyniu ir jo brolis jau senelis, tai tetis mano labai dziaugiasi,kad dar jauna
o mama mano zinau, kad is karto rupestis bus, na va buto savo neturi, nuomojas, as plius dar vazyneju kiekviena diena i kita miesta 100km dirbti.. Gal as save tik taip nuoteikiu,kad jie taip sureaguos..AAi jiems pirmas anukiukas butu
![]()
pamatysi kaip apsidziaugs teweliai
O as galiu pasakyti taip ponios ir paneles.
:)))
labai smagu visus sutikti, tikrai dziaugiuosi kad yra toks puslapis kur visos busimos ir esamos mamytes gali susiburti ir rasti egros ir reikalingos informacijos! dekui labai kurejams:))
vat, o mano sitorija buvo tokia, jog metus su puse negalejau pastoti, kol nepradejau gerti vitaminu moterims su nakvisu aliejumi ir kitais pribanbasais, ir zinokit padejo! nors gydytojais ake negaliu pastoti del nereguliariu menesiniu, bet pastojau vistiek matomai teisiog imunitetas buvo epr silpnas. :))
tiesiog labai norejau pasidalinti, nes galbut kamnors tai reikalinga.
pingvinas2 parašė:
O as galiu pasakyti taip ponios ir paneles.
:)))
labai smagu visus sutikti, tikrai dziaugiuosi kad yra toks puslapis kur visos busimos ir esamos mamytes gali susiburti ir rasti egros ir reikalingos informacijos! dekui labai kurejams:))vat, o mano sitorija buvo tokia, jog metus su puse negalejau pastoti, kol nepradejau gerti vitaminu moterims su nakvisu aliejumi ir kitais pribanbasais, ir zinokit padejo! nors gydytojais ake negaliu pastoti del nereguliariu menesiniu, bet pastojau vistiek matomai teisiog imunitetas buvo epr silpnas. :))
tiesiog labai norejau pasidalinti, nes galbut kamnors tai reikalinga.
![]()
Patys didziausi sveikinimai
Gretozhka parašė:
na kokią?norisi ir mum idėjų, nes yra žmonių, kam norėtume per Kalėdas pasakyt
![]()
Pradzioj galvojau,gal koki mazojo mano
angelelio kreipimasi laiskuciu, na graziai ka nors parasyti plius kaip tik pries sventes vel einu pas gine, tai paprasyciau nuotraukytes atvirukui.
Bet siandien vaziuojant akyse pamaciau vaizda, kad nupirkt du bodziukus arba sliaustinukas ir padaryt uzrasu, ant vieno As myliu mociute, o ant kito As myliu seneli. Taip pat manau galima broliui ar sesei su panasiu uzrasu padovanot.
Pvz mano viena drauge mamai pranese padovanodama virbalus su siulais.
indrele.mergele parašė:
Galiu visas prajuokinti![]()
![]()
as pvz apie privacia grupe tik dabar is jusu ginco suzinojau, kad ji egzistuoja.. Nors cia ir labai nesireiskiu, bet visada pasiskaitau,paziuriu ar ir as taip jauciuosi, ar su manim tai vyksta
Nestumas pirmas man ir viskas nauja, todel kartais jei kas neramina visada su jumis pasidalinu nerimu ar kokiu dziaugsmeliu.
Pvz dbr turiu mini galvos skausma kaip pranesti teveliams,kad liepa jie jau bus seneliaiMano tetis yra is dvyniu ir jo brolis jau senelis, tai tetis mano labai dziaugiasi,kad dar jauna
o mama mano zinau, kad is karto rupestis bus, na va buto savo neturi, nuomojas, as plius dar vazyneju kiekviena diena i kita miesta 100km dirbti.. Gal as save tik taip nuoteikiu,kad jie taip sureaguos..AAi jiems pirmas anukiukas butu
![]()
Sveikos. As ir tik is siu diskusiju suzinojau, kad dar yra ir uzdara grupe. Tik manau visiems paprasciau butu buti vienoj grupelej. Vienas keistas kriterijus buvo pasakytas- jei per diena neparaso- tai juk ne kasdien gali prisijungti, o ir papasakot ne kasdien yra ka ;))
Mane pilvo spazmai ir erzina, vis paskausta.pykina kasdien ir beveik visa diena su pertraukom. Dar nors gerai, kad nevemiu ;)))
Del pasakymo tevams. Papasakosiu musu planus. Kadangi nestuma patvirtins 10 diena, tada darys echo taip tikiuos gauti ir nuotraukele. Tai bus tik dvi savaiteles iki kaledu. Padauginsim nuotraukeles ir ipakuosim i dezutes ir kuciu vakara iteiksim. Zinau asaru bus belekiek pas abieju mamas ;))) tikiuosi istversiu nepasakius saviskei, nes su ja bendraujam kaip drauges...
Bros parašė:
Sveikos. As ir tik is siu diskusiju suzinojau, kad dar yra ir uzdara grupe. Tik manau visiems paprasciau butu buti vienoj grupelej. Vienas keistas kriterijus buvo pasakytas- jei per diena neparaso- tai juk ne kasdien gali prisijungti, o ir papasakot ne kasdien yra ka ;))
Mane pilvo spazmai ir erzina, vis paskausta.pykina kasdien ir beveik visa diena su pertraukom. Dar nors gerai, kad nevemiu ;)))
Del pasakymo tevams. Papasakosiu musu planus. Kadangi nestuma patvirtins 10 diena, tada darys echo taip tikiuos gauti ir nuotraukele. Tai bus tik dvi savaiteles iki kaledu. Padauginsim nuotraukeles ir ipakuosim i dezutes ir kuciu vakara iteiksim. Zinau asaru bus belekiek pas abieju mamas ;))) tikiuosi istversiu nepasakius saviskei, nes su ja bendraujam kaip drauges...
As tai labai puikiai suprantu, pati laikausi nepasisakius, o ir broliui buciaau nieko nesakius, jei butu pakluses nerukyti masinoj.. Jauciu si karta tai tetis didesnes emocijas parodys, mamai gal lengvas sokas bus
indrele.mergele parašė:
Juokas juokais, bet gydytojas nepaklausiau, o kiek is aplinkui girdejus, kad kirpti negalima, kad dazyt ir nerekmenduojama, kad pas dantistus negalima... Sedziu, ziuriu i atvaizda savo ir galvoju, tai jei taip nesirupinsiu savim, nuolatines nuotaiku kaito( nors ptiu ptiu ptiu ju nera), dar plius kaip kai kuriom buna sekso nenoresiu, tai yras meiluze tikrai isitaisys![]()
![]()
![]()
O jei dbr rimtai, jei as saknis tik sviesi, juk nieko blogo, nes nuaugusiom dar plius pries sventes nesinori buti.
Pasikartosiu gal, bet kirpti ir dazyti gali, as gavau nebent, savo daktares leidima
Ne viduramziuose gyvename gi
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai