alinkaa parašė:
tai as ir uzsiregistravau bet norint informacijos daugiau ar sms koki nusiust tai manes praso susimoket.na reiks dar pasiknaisiot giliau ten.
![]()
tai tik uz tai ir prasys, kad gautum kontaktus
alinkaa parašė:
tai as ir uzsiregistravau bet norint informacijos daugiau ar sms koki nusiust tai manes praso susimoket.na reiks dar pasiknaisiot giliau ten.
![]()
reivana parašė:
nezinau zinok,as uzsiregistravau parasiau kiek valandu ieskau aukles,man sekancia diena atrase moteris ,pasirasinejom,dave tel.nr ir viskas. jokiu pinigu niekas niekur neprase manes. juk sone yra parasyta kai uzeini ant zmogaus kontaktu,siusti jam zinute! ir jei nori nusiusti tai ir parasai....
Labas mamytes
gal yra mamyciu is Schiedam? Kaip ten su darzeliais?auklem? Ar galima greitai surasti? Sestadieni ten kraustomes o darbas mano den hage. Norisi vaikuti i darzeli atiduoti mazdaug nuo 11 val.gal zinote ar yra tokiu darzeliu kurie priima vaika nuo tokios val?
spurgutis parašė:
Labas, as mielai galetciau priziuret, iki kol susirasit darzelines mano vaikas jau labai nori draugaut su vaikais
labas. gal parasysite savo kontaktus
Viola@ parašė:
labas. gal parasysite savo kontaktus![]()
Cia mano facebook Jurgita Mince arba mano tel. 064482928
Snd. parašė:
sveikutessakykit kas auginat augintinius ,ar neauginat bet zinote kiek kainuoja menesinis mokestis suniuka auginant kazkoks mokestis yra girdejau ?
? ka…
uz suni yra privalomas metinis mokestis. kaina priklauso nuo gementes ir suns dydzio. Tarkin den boshe apie 80 euru uz maza per metus. Uz kates mokescio nera. Visa informacija galima rasti gementes puslapiuose. reiks suni priregistruoti cia
reivana parašė:
uz suni yra privalomas metinis mokestis. kaina priklauso nuo gementes ir suns dydzio. Tarkin den boshe apie 80 euru uz maza per metus. Uz kates mokescio nera. Visa …
o mes nemokam nieko uz suni, man atrodo, kad nuo miesto priklauso, kur reikia moket, o kur ne. mano suo is belgijos, tai turi savo pasa su skiepais ir viskas
paulitanl parašė:
o mes nemokam nieko uz suni, man atrodo, kad nuo miesto priklauso, kur reikia moket, o kur ne. mano suo is belgijos, tai turi savo pasa su skiepais ir viskas
kiek zinau visur moka, tik ne visi moka nes nepranesa, jokio skirtumo is kur suo svarbu kur gyvena, zinau kad daznai buna jog patikrina
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai