nemeside parašė:
kaip tik mezgu is alize tai man ji elabai patinka![]()
cia su klaida parasei, tai patinka???:))) kaip rastas? aiskus? gal blizga truputi?
nemeside parašė:
kaip tik mezgu is alize tai man ji elabai patinka![]()
cia su klaida parasei, tai patinka???:))) kaip rastas? aiskus? gal blizga truputi?
nemeside parašė:
sorry su klaida, jo patinkava rastas tik siulai tamsus kitaip nufoktint neisejo nes mezgu ale svarkeli ratu, o virbalai su viela trumpoki tai susitrauke visas k…
oooo man rodos lb matytas darbukas
nemeside parašė:
sorry su klaida, jo patinkava rastas tik siulai tamsus kitaip nufoktint neisejo nes mezgu ale svarkeli ratu, o virbalai su viela trumpoki tai susitrauke visas k…
O vis delto emeisi sito darbo
ar irgi po Rusnes sukneles prisesiu prie kazko panasaus tik liemenes
nemeside parašė:
Va...kokie grazus siulai!! tikrai...tai tu is kokiu konkreciai mezgi? ten ju rusiu dar ir tu ALIZE yra, ten mano foto tai bella...jei cia tie bella kur as imetus tai as ju prisipirksiu nemazai, labai graziai siulas atrodo!!!
Virbalai su viela man taip nepatinka..bet va zmoniu yra kaip tu, tokius grazius darbus su jais nudirba...
Ir siulu si spalva, cia arba tamsiai melyna arba veoletine, blicas spalva pakeites aisku, bet pirksiu tokia spalva, man ji labai grazi
Kur perkat virbalus? internetu ar parduotuvese? man kokiu keturiu rusiu reikes tai nezinau kur pigiau, nes internete bambukiniu kaina 6 lt. tai cia pigu ar ne? as bambukiniu nepirkus
ir kokiu dar man irankiu reiketu dar? kokiam kiaurarasciui ar pan, gali papildomu irankiu reiketu, kokius pacios turit? nes pirksiu tik karta tai viska is karto noreciau
Sveikos, gal kuri isivaizduojat kaip numegsti toki grozi? deciau sukneles nugaroje ar tai palaidines, bet kad nezinau kas ten viduryje yra, arba gal koki rasta zinot, ten kazkoks kiaurarastis, su pynemis tai aisku, bet kas ten viduje galetu buti, man nebutinai to paties, kaip galima ka nors ten ismegsti 'kiauro', nes atrodo tai ispudingai

Tik tokia foto viena ir yra, na bent bendras vaizdas kazkoks yra..
Dar noriu paklausti gal kuri kazkur schema netycia matet? noreciau tokiais rombais ismegsti visa palaidine, paciais paprasciausiais, foto ten yra ir blogu akiu o as viska geromis megsciau, tik kaip uzmetineti akis, man reikia pagal schema bent tureti, is galvos niekaip nesugalvoju..
cia isvis taip paprasta, bet as megstu i scema ziureti, ar tai kuri ant popieriaus gali bent nupiesti vieno rombuko schema ir parasyti kaip uzmetineti akis..
Aciu jeigu kuri turesit
ar paaiskinsit
rombukus tai mazesnius daug daryciau..
Milena. parašė:
Va...kokie grazus siulai!! tikrai...tai tu is kokiu konkreciai mezgi? ten ju rusiu dar ir tu ALIZE yra, ten mano foto tai bella...jei cia tie bella kur as imetus …
cia tamsiai melyna, alize bella 54nr. Mano megstamiausiu du tiesus ilgi virbalai, bet be virbalu su viela ir 5 virbalu kojinem megzti tai megzciau tik salikus
nes net megztukam kakliui patogiau su viela
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai