cackyte parašė:
Nerealiai gražiai gavosi!
O aš trukdau su klausimu - kokie yra standartinio pleduko išmatavimai?
As neriau apie 90x90cm. Ir i vezima tilpo, ir dabar savo trimete uzkloju, bet jau dydziu jis ant ribos.
cackyte parašė:
Nerealiai gražiai gavosi!
O aš trukdau su klausimu - kokie yra standartinio pleduko išmatavimai?
As neriau apie 90x90cm. Ir i vezima tilpo, ir dabar savo trimete uzkloju, bet jau dydziu jis ant ribos.
Aš pleduką nėriau dar mažesnį, gal 40x70 cm, nes vežimėlyje tik klojau. Bet kadangi dariau iš kvadratukų, bet kada galiu apklotuką padidinti nunėrusi papildomų kvadratukų ir juos prijungusi prie pirmojo apklotuko - tik kad jau vaikui virš 1,5 metų, o taip ir nepadidinau apklotuko
guli spintoje ir laukia eilės.
erixa80 parašė:
as neriau 65*90, taciau padidint jo jau niekaip, nes siuvau po apacia flanele, tai toks siltesnis gavosi, kaip kaldryte ir iki 2metu tinkamas laisvai buvo
![]()
O jau koks grozis
erixa80 parašė:
as neriau 65*90, taciau padidint jo jau niekaip, nes siuvau po apacia flanele, tai toks siltesnis gavosi, kaip kaldryte ir iki 2metu tinkamas laisvai buvo
![]()
lb gražios spalvos ir mielas. Nesu bandžiusi iš kvadratukų nert. Kaip juos jūs paskui dailiai sujungiate???
Gera idėja būsimies mažiesiems draugams gimus - dovana.
Šagrenė parašė:
lb gražios spalvos ir mielas. Nesu bandžiusi iš kvadratukų nert. Kaip juos jūs paskui dailiai sujungiate???
sis butent dovanai ir buvo nertas, pries pora metu. dabar geriausia drauge laukiasi mergytes , tai nersiu vel
o sujungiu as juos paprastai -vaseliu suneriu is blogosios puses, nes vistiek juk flanelyte uzsiuvu, tai ir nesimato.
erixa80 parašė:
sis butent dovanai ir buvo nertas, pries pora metu. dabar geriausia drauge laukiasi mergytes , tai nersiu vel![]()
aha, bet jei darai be papildomos pvz. flaneles, tada jie matosi ir atrodo nelabai graziai, teisingai?
Jo, laukiais ir mano drauge mergytes, tai galvoju gal reikia nunert vilnoni dekuti, kuris tikrai bus grazus prisiminimas.
Mano mažylė buvo gavusi megzta vilnonį dekutį, bet mažiuką, kuris buvo nepakeičiamas dalykas auto kėdutėje.
Šagrenė parašė:
aha, bet jei darai be papildomos pvz. flaneles, tada jie matosi ir atrodo nelabai graziai, teisingai?
Aš sujunginėjau kitaip - kadangi nėriau siūlais, kurie suvyti iš kelių gijų, tai atsikirpdavau ilgesnį siūlo galą, jį išardydavau į gijas, ir po giją verdavau į storesnę adatą, tada dygsniavau kvadratukus vienas prie kito - ir labai gerai gavosi. Žinoma, išvirkščia pusė matosi, kad išvirkščia, nes kitaip nėrimas atrodo, bet nesimatė jokių iškilusių sujungimų, kurie atsiranda paprasčiausiai suneriant vąšeliu.
cackyte parašė:
Ačiū merginos už atsakymą, manau, nersiu didesnį. Man taip pat labai gražūs darbai iš kvadratukų, bet kiek darbo... nersiu aš paprastutį savo leliukui. Šit pradėjau…
Nerkite tokį, kuris jums keltų džiaugsmą, įnerkite pozityvias mintis
ir tas pledukas bus pats gražiausias ir geriausias jūsų vaikučiui
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai