Vaida K. parašė:
Žiūrint kokiam sezonui norite. Vąšelio patatiamą dydį dažniausiai rašo ant siūlų![]()
Internete randu graziu batuku kudykiams, kurie labiau del geozio, o ne silumos.. bet neriant pgl schema gavosi arba lb mazi arba milzino batai..
Vaida K. parašė:
Žiūrint kokiam sezonui norite. Vąšelio patatiamą dydį dažniausiai rašo ant siūlų![]()
Internete randu graziu batuku kudykiams, kurie labiau del geozio, o ne silumos.. bet neriant pgl schema gavosi arba lb mazi arba milzino batai..
Alesa parašė:
Aaa... aš nėriau visada iš akies kažkaip. Bet aš ir nemoku labai dailių tapukų. Va tokius buvau nunėrus ir dar keleta...
apciukas parašė:
Sveikos moterys ir merginos,gal kas esat nerusius tapukus suaugusiems ir galit pasidalinti idejom kaipo nunerti pada?
As tokius esu nerusi ;)
Jusia parašė:
As tokius esu nerusi ;) https://www.youtube.com/watch?v=q13oBNdtLAA&index=1&list=PLHgkXFw0if_RIToOQKh3FInfewbTSiqvv
manpo uzmanymas yra tokie tapukai 
nuneriau,bet gavosi ryskiai per dideli, teks pernerti,bet noriu pada kitaip daryt nei dariau,mano gavosi va tokie, bet cia pabandymas tiktais

apciukas parašė:
manpo uzmanymas yra tokie tapukai
Rūtelėlė parašė:
Bandykit padą tokiu principu nert![]()
o kaip pasidaryti reikiamo dydzio? neriu ilgesni,bet gaunasi siauras, kaip reiketu platinti toliau neisivaizduoju,kad gautusi reikiamo dydzio
cackyte parašė:
Šiandien kaip tik fb mačiau, kad nertų šlepečių padui naudoja pliažiankių padą.
va, as irgi mastau gal tiesiog vidpadi koki nusipirkti ar plezankes rasti ir toliau nerti kaip man reikia
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai