Mamyte gruodis parašė:
mamytes kai duodat maziukams arbatyte,uzsitaisot i buteliuka ir kiek laiko laikote buteliuke pries pakeiciant i sviezia?
Neduodu arbatos tai negaliu patart
Mamyte gruodis parašė:
mamytes kai duodat maziukams arbatyte,uzsitaisot i buteliuka ir kiek laiko laikote buteliuke pries pakeiciant i sviezia?
Neduodu arbatos tai negaliu patart
Mamyte gruodis parašė:
Jei per 24val neišgeria - pilu naują.
.Pipiriukas. parašė:
Tiesa, aš nedarau pilno buteliuko.
Apie 160-180ml - mums pats tas tarp maitinimų.
O kiek ml vandens rekomenduojama duoti 3 men kudikiui per para? Maniskis jo isgertu nemazai bet neduodu tiek kiek nori nes gal nera labai gerai?
.Pipiriukas. parašė:
Jei per 24val neišgeria - pilu naują.
nu ir as taip darau, tai norejau pasitikslinti ar kazin gerai darau
mes pradejom duoti pankolio arbatele nesenai,bet snd mazyle atpyke tokiom kaip gleivem ir tokios spalvos kaip ta arbata,anksciau to nebudavo,kazin ar gali buti cia nuo tos arbatos?
Mamyte gruodis parašė:
nu ir as taip darau, tai norejau pasitikslinti ar kazin gerai daraumes pradejom duoti pankolio arbatele nesenai,bet snd mazyle atpyke tokiom kaip gleivem ir toki…
Maniškis nuo pankolių irgi atpylinėja. Aš duodu virintą vandenuką, retkarčiais labai silpnų ramunėlių ar kmynų arbatėlės.
O kiek turi išgert nežinau, duodu savo nuožiūra.
juoda-orchideja parašė:
O kiek ml vandens rekomenduojama duoti 3 men kudikiui per para? Maniskis jo isgertu nemazai bet neduodu tiek kiek nori nes gal nera labai gerai?
Apskritai sako, kad iki pusės metų kūdikiui užtenka tik pieno...
Duok kiek jam norisi ir žiūrėk, kaip kas. Nemanau, kad gali būt per daug. Mano pirmas per dieną kelis buteliukus iškaldavo ir užaugo sveikas, stiprus vaikas.
Venera171 parašė:
Mamytes, gal jau kalbeta apie tai, bet nepamenuJei as skrisdama lektuvu turesiu vezima (ratus ir auto kedute) ir vaika nesiuosiu nesioklej, tai man ta nesiokle …
Atiduot turesi prie lektuvo I vidu negalesi nestis
Lotus parašė:
Atiduot turesi prie lektuvo I vidu negalesi nestis
Ir kur ja des? su vezimu i bagaza? o ka, negaliu susipakuot i lagamina jau prie lektuvo?
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai