Aukselisss parašė:
Net labai verta. Tik pradėti datyti anksti reiktų
Reiks tada nusipirkti 30vnt gal da ir mazai but?kazkodel jauciu del to ir nepavygsta pastot kad ov nevygsta ...net nejauciu vaisingu dienu.
Aukselisss parašė:
Net labai verta. Tik pradėti datyti anksti reiktų
Reiks tada nusipirkti 30vnt gal da ir mazai but?kazkodel jauciu del to ir nepavygsta pastot kad ov nevygsta ...net nejauciu vaisingu dienu.
kacita28 parašė:
Na 30užteks tikrai
Aukselisss parašė:
Na 30užteks tikrai
Kazin kokio jautrumo geriau pirkti?
dzeilen parašė:
po ivykusios ovuliacijos testai ov vistiek su vaiduokliukais ar tai ka nors reiskia ar nieko?:
Tai jie kazkiek visada rodys antra juostele tik nebus labai ryskios kaip pries ov.NEBENT AS KLYSTU.
No-sugar parašė:
Sveikos merginos ateinu pasikonsultuoti su jumis. Esu antra menesi po abrazijos. Pries savaite buvau pas gydytoja ji pasake kad ovuliacija jau ivykusi. Su vyru nesi…
LH hormonas egzistuoja visada moters organizme, del to rodo antra juostele OT. Tik artejant vaisingoms dienoms LH hormono kiekis dideja, tuomet testo juostele pasidaro tokio pat ryskumo kaip kontroline arba yra ryskesne uz kontroline. Sitas OT yra neigiamas. Tad jokio nestumo net neitarciau.
No-sugar parašė:
Cia nuotrauka ov testu kai uzkibau rudeni.
Sitoje nuotraukoje matosi, kad ryskeja OT. Nors apatinis irgi dar nera teigiamas. Bet galima jau teigti, kad ryskejo OT del nestumo.
kacita28 parašė:
Labutis ar verta pirkt ot kada mmm nereguliarios?
Manau, kad ne tik verta, bet butina, kad moteris suzinotu kada pas ja buna vaisingos dienos, jeigu ji nori pastoti. Bet kad zinoti ar ivyko OV butina dar ir BKT matuoti.
Baltoji meška parašė:
Sitoje nuotraukoje matosi, kad ryskeja OT. Nors apatinis irgi dar nera teigiamas. Bet galima jau teigti, kad ryskejo OT del nestumo.
Nenumanau kiek pirkti ot nes mano ciklas iaiderines... Ir nuo kada geriau pradeti daeyt juos
Baltoji meška parašė:
Manau, kad ne tik verta, bet butina, kad moteris suzinotu kada pas ja buna vaisingos dienos, jeigu ji nori pastoti. Bet kad zinoti ar ivyko OV butina dar ir BKT mat…
Sulauksiu mmm butinai matuosiu ir bkt.
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai