KarilėJ parašė:
Sveikos. Jau 5 men neiseina pasigauti zirniuko. Kada man kreiptis pas ginekologe kaip manot?
bet kada bet sakys kad dar neilgai planuojat sakys kaip nepastosit 2 metus tada ieskosim problemos ..nebent kazkokiu problemu turit
KarilėJ parašė:
Sveikos. Jau 5 men neiseina pasigauti zirniuko. Kada man kreiptis pas ginekologe kaip manot?
bet kada bet sakys kad dar neilgai planuojat sakys kaip nepastosit 2 metus tada ieskosim problemos ..nebent kazkokiu problemu turit
kacita28 parašė:
Neturim. Normali pora. Kuri gyvena aktyvu gyvenima;) Bet kaip nesikabina taip nesikabina. Ginekologe bent ultragarsa kad padarytu.
KarilėJ parašė:
Neturim. Normali pora. Kuri gyvena aktyvu gyvenima;) Bet kaip nesikabina taip nesikabina. Ginekologe bent ultragarsa kad padarytu.
tai dar neilgai planuojat atsipalaiduokit
mum jau virs dvieju metu nesigauna niekas ..ko tik neisbande matyt jau ne nesusilauksim.
kacita28 parašė:
tai dar neilgai planuojat atsipalaiduokitmum jau virs dvieju metu nesigauna niekas ..ko tik neisbande matyt jau ne nesusilauksim.
nu tikrai neviltis kazkokia mane uzvaldo. koleges darbe sako, kad kol nematysi iliuzijos ir vaizdo, kad vaikas jau vaiksto namie, tol nebus. Zodziu, nebutume moterys, jai kazko neprisigalvotume. Du metai tikrai beda. Bet mano viena pazystama tai tikrai bedu turejo. ilgai gal 4 metus neuzkibo. o dabar va 5 men laukiasi dvynuku. Tad viskas bus gerai.
kacita28 parašė:
tai dar neilgai planuojat atsipalaiduokitmum jau virs dvieju metu nesigauna niekas ..ko tik neisbande matyt jau ne nesusilauksim.
beje. Jus jau du auginat. o as dar nei vieno. :)))
KarilėJ parašė:
beje. Jus jau du auginat. o as dar nei vieno. :)))
tai norisi pagranduko lygei taip pat kaip jum pirmo
Katerine parašė:
Svieziausias paciam virsuj. Ar jau tai ir yra tas teigiamas?
Taip :))
Mazasis Mano Stebuklas parašė:
Taip :))
Valiooo
db isryskejo labiau uz kontroline
tik dabar nd daryti kiekviena diena ar kas antra?
Katerine parašė:
Valiooodb isryskejo labiau uz kontroline
tik dabar nd daryti kiekviena diena ar kas antra?
3 dienas pries ir 3 po
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai