minguliux parašė:
Sveikutės, reikia pagalbosar galiu laikyti paskutinį testuką teigiamu?
teigiamas gali buti kad ir uz keliu valandu, tikrai siandien ;)
minguliux parašė:
Sveikutės, reikia pagalbosar galiu laikyti paskutinį testuką teigiamu?
teigiamas gali buti kad ir uz keliu valandu, tikrai siandien ;)
minguliux parašė:
Ačiū už pagalbą, merginosjau taip ciklas nusitęsė, jau galvojau tos O nebesulauksiu.. Reikės vakarop dar vieną testuką atlikti, žiūrėsiu kas bus :)…
Manau bus rytoj teigiama, aš irgi viena dariausi diena kita vakare vakare išvis vaiduoklis buvo, o kita diena po piet pasidariau ir buvo teigiamas.;)
Saulut b parašė:
Manau bus rytoj teigiama, aš irgi viena dariausi diena kita vakare vakare išvis vaiduoklis buvo, o kita diena po piet pasidariau ir buvo teigiamas.;)
Jau su mano kantrybe, tai...
tad neiškentus tikiu, kad šiandien dar bandysiu
čia kaip ir su NT, jau kantrybe šitiems dalykams nepasižymiu
Hayete parašė:
Ir aš vis bandau, smalsu:), nors man 26CD šiandien popiet pasidariau - buvo blankesnis, bet OT teste T juostelė dabar paryškėjo, ar gali būti dvi ovuliacijos ar no…
Būna bet kiek girdėjau trunka pora val jei neklystu, o taip tai nėštumą anskciau laika gali parodyti, kaip ir daugeliu per šią sav pastebėjau kad ot parodė nestuma.
minguliux parašė:
Merginos, ką manot? Aš jau pasimetusi, nes testukas kol šlapias gan ryškus, o pradžiuvęs ima blankėt... tai gal išvis aš tos O neturėjau.. nors pilvą maudžia :hmmm:…
taigi ryskeja.. gal tuoj bus
Nepavyko gerai nufotografuoti, bet gal įžiūrėsit. Čia teigimas ov testas ar ne? Aš jau nieko nebesuprantu. Šiandien man 24c.d. Visą preitą savaitę ov testai rodė tą patį. Gal vos vos ryškiau, bet ir testai ten buvo kitos firmos ir daryti pirmos dienos pusėj, o šis vakare. Savijauta labai keista. Vis maudžia kurį nors šoną. Plius toks jausmas, kad per dieną priaugau kokius +5kg. Dar taip keistai niekada nesijaučiau. Užvakar darytas Benu suvaiduokliavo, bet dabar pažiūrėjus į testą jau nieko nematau, vakarykštis nt baltas.... 
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai