Meskute349 parašė:
Na stai ir mano medutis pirma karta teptasnu skonis gavosi tikrai geras ,isvaizda teko greit dabaigineti nes mazoji atsikele
o vakarienei kotletukai visti…
Labai skaniai atrodo! Viskas!
Meskute349 parašė:
Na stai ir mano medutis pirma karta teptasnu skonis gavosi tikrai geras ,isvaizda teko greit dabaigineti nes mazoji atsikele
Labai skaniai atrodo! Viskas!
Meskute349 parašė:
Skanumelis
serenada parašė:
Įkelsiu saviškį šiandienos darbelį .
Labai grazus tortukas, gelytes man pasakiskos
aijos parašė:
Geriau pirkti is skirtingu pardaveju, kad nevisryti 75 lt ribos
Aciu Jums
Taniuska. parašė:
Labai patiko!!
gražu...
Birutes cakes parašė:
turius sita , na be jo net neisivaizduoju nei vieno lepelio ant vielutes www.ebay.co.uk/itm/White-Grooved-Board-170-x-125-x-8mm-with-Mat-/121163402094?pt=Uk_…
DĖKUI!!!!!!!
Edituske parašė:
Mano vairiante geriu po 1 dukartus per diena, 30 c.d. darysiu testa jei ne nutraukiu, kad ateitu memes, jei teigiamas gersiu toliau, gine sake, kad gal net iki 12 s…
Santi parašė:
Sveika. As geriau iki 12 sav.
Edituske parašė:
Mano vairiante geriu po 1 dukartus per diena, 30 c.d. darysiu testa jei ne nutraukiu, kad ateitu memes, jei teigiamas gersiu toliau, gine sake, kad gal net iki 12 s…
Aciu merginos uz issamius atsakymus...
inetukas. parašė:
Labasjei jau darei vakar, tai šitas superinis man receptukas https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554655544576323&set=a.424970080878204.91333.42470612757…
Aciu...
AinaAinute parašė:
Mokęsčius kabina jei viršija suma 75lt (prekė komercinio pobūdžio), arba 160lt (prekė ne komercinio pobūdžio). Įrodyt, kad prekė yra ne komercinio pobūdžio nėra len…
Aciu uz paaiskinima
kristijonas parašė:
mano pirmas atvirukas
Nieko visai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai