karinaite_ parašė:
Labai ivairiai, priklauso ka saldytuve turiu..patys paprasciausi su desrele ir suriu orkaitej, o jei turiu fantazijos, tai ir svogunu, petrazoliu, papriku, pomidoro…
Aciu jum
karinaite_ parašė:
Labai ivairiai, priklauso ka saldytuve turiu..patys paprasciausi su desrele ir suriu orkaitej, o jei turiu fantazijos, tai ir svogunu, petrazoliu, papriku, pomidoro…
Aciu jum
Sima N. parašė:
Šitas pyragas www.sauletavirtuve.lt/?p=768, patobulintas avietėmis.![]()
Aciu!!!
ugnexo parašė:
Oj labai paprastai, receptą ikėliau sokiaivirtuveje.tiekejasinfo.lt/idarytos-krabu-lazdeles/ :))
Aciu
Liuxe parašė:
kefyra rekomenduoja:)!
aciukas
Ringailiux parašė:
ŠaunuolėŽindymas, bent man asmeniškai, sunkiausias dalykas po gimdymo. Mano irgi krūtinė didelė, minkšta, o spenelių nesimato beveik. Mes ir pliką mėginom…
Aciu labai, uz siltus zodzius
maurutyte.e parašė:
pasakysiu kelis zingsnius kurie yra labai svarbu ( gal ir darai taip, bet manau pagalba nepakenks)Nuosirdziai linkiu sekmingo zindymo!
Aciu.
taip ir stengiuos daryti
amiunte parašė:
Kažin,ar bus pigiai geras aliejus. Aš pirkau Aliejaus parduotuvėj ir natūrlių produktų parduotuvėj Livin ar kažkaip panašiai.
aciu uz patarima
Agnuzhe parašė:
Pigus eterinis aliejus netos arba visiskai neefektyvus. Jei juos gaminant nesilaiko tam tikros technologijos, tai neissiskiria reikiami komponentai. Eterinius aliej…
dekui uz patarima
looire parašė:
as pirkau parduotuvej "aliejai", tai 2,9eur toks mazytis buteliukas.
Tiesa girdejau kad bent jau vilniuj Hales turguj yra perpus pigesni eteriniai alie…
dekoju uz patarima
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai