:
giedrianka parašė:
Kas nera pas mane fb drauguos, tai pasimaivysiu cia koks mano vaikas grazus
del diegliuko, man atrodo, kad mes taip iekad ir neturejom dideliu bedu. aisku budavo asaru vakarais, bet gal tik kelis kartus jis labai ilgai ir skaudziai yra verkes
jau su miegu buvo susidraugaves, keltis man reikedavo tik 4 ryte ir puse 7, o dabar jau antra naktis kaip vel keliasi kas 2 - 3 valandas, galvoju gal sloga cia kalta?
nieko perdaugiausia neveikiam, paskutines dienas, kai buvo sauleta visur islekdavom su seima, dabar vel namai nusimato... nusipirkom fotika, tai mokysiuos buti fotografe
jei rimciau, tai zadam lekt i Paryziu, gal kas esat vaziavusiuos is UK?
del kaimynu sakiau tiesiog tylesiu ir pakentesiu, bus kurkas ramiau. ju nesupratingumo neimanoma isgydyt... kazkada menesi laiko kartodavau jog batus pasidetu i vieta, o ne vidury kolidoriaus, tai kol vyrai rimtai nesusikibo, vos ne iki mustyniu, tol batai metydavosi ant praejimu, tai nusprendziau kad tiesiog beviltiska ka ir sakyt...
gyvent iseisim atskirai k ai baigsis sutartis. ne tik del trinties namuose, bet ir musu kambarys labai mazas, o vaikui augant vietos vis daugiau noresis.
siandien nors ir lija, bet malonus, kvepiantis pavasariu oras
Amerena, butinai reiks kada susitikt
Vaziavau as i Paryziu su masina is UK.. ta kelione noreciau pakartot, nes vienas graziausiu miestu.... pamatyt yra ka, o kiek jus dienu zadat ten but?? viestuti mes intiku uzsisakem is uk, bet ne koks mum papuole tad jo net nerekomenduoju, teko girdeti kad formule 1 vienas is pigesniu geresniu viesbuciu.... o ka pamatyt jau pradekit planuotis cionai, aisku palei plana nk neina, bet mazdaug zinosi kur eiti kuria diena.... Valgyt patarciau isideti truputuka is namu, nes kavines labai labai brangios, ypac prie eifelio boksto... bet galima pavalgyt ir kebabinese, tik ju ne tiek daug kiek cia... Pvz uz alaus bokala, nusmurgusioj kavinej sumokejom po 6 eurus, bet teko girdet kad kitur iki 20 euru kainuoja..... Tad atsargiai, megsta jie apgaudinet turistus, su anglu kalba pransuzams prastai, bet susikalbeti galima.... jeigu metro vazinesies pirkit dienos bilieta taip bus pigiau, nepamenu kaip jis vadinas, kazkaip carnet berods... tada su bet kokiu metro gali vaziuoti.... idomu dar su autiku aplink paryziu aplekti, viska pamatai tada, ir susidarai nuomone, kur gali apsilankyti... Jei kas dar domina klausk...