2012.06.05 09:54 (prieš 14 m.)
sveikos .. o as einu is broto . jei nebe del slogos tai dabar del vaiko oziu ... papasakosiu kaip viskas buvo :
taigi del tos dideles slogos uosviene pasiule nueiti pas privatu daktara , taigi penktadieni nuejom .. ir ka , daktaras iskart pasake kad cia kazkoks kvepavimo taku uzdegimas .. israse antiijotiku ... nusprendziau kol vaikas pasveiks pabut pas juos , nes galvojau ir taip stogas vaziuoja jeigu dar jis man diena nakti klyks (nes lasiuku i nosi uzdraude duot) ...
Taigi susikroviau daigtu biski ir pas dominyko mociute .. stebuklu nebuna sako , bet as isitikinau kad buna jau po poros valandu buvimo pas ja , sloga dingo - BE JOKIU VAISTU .. tai supratau kodel .. todel kad pas ja dregnas oras , o pas mane labai sausas , todel jam ir buvo uzeme ta nosyte ... na svarbiausia vaikas sveikas dabar, kai grysiu namo reiks kambarius drekkinti , nieko nebus ...
dabar turim kita problema .. ipratino cia ji visi nesioti kol iseigines buvo visiems .. todel dabar antra diena as viena namie pas juos tai vaikas toooookius ozius rodo , ne tas zodis ... jei tik pasiemi ant ranku ir nenesioji viskas , rekia net pasikosedamas ... ka kalbet apie miegojima diena vezimuke kokiam .. siaubelis kazkoks .. ir neisivaizduoju kaip tuos ozius isvaryt .. visa diena rekia rekia , ant nakties uzmiega nes jau isvarges buna ..
ar man cia atrodo ar as cia toki sunku vaika turiu nes baigiu as ir visus nagus nusigrauzt , ir i depresija sulyst .. net tulika kad nueit turiu padet i vezima vaika ir begom begt ..