No_name parašė:
Priminkit kiek laiko jau po op pas jus? Pas mane mažiau, bet tas pats. Ir dar virš bambos toooks atsirado 🤦🏻♀️ Ir ten tikrai ne tynimas, o grynai riebalas iš kažku…
13mėn. jau, irgi riebalas
No_name parašė:
Priminkit kiek laiko jau po op pas jus? Pas mane mažiau, bet tas pats. Ir dar virš bambos toooks atsirado 🤦🏻♀️ Ir ten tikrai ne tynimas, o grynai riebalas iš kažku…
Fila parašė:
Pasidalinu kalniukų foto, o tiksliau riebalų.
Pas ką jūs daretes jeigu ne paslaptis? Aš po trečio gimdymo irgi planuoju, bet labai bijau 🙈
Fila parašė:
😕 jau tikrai niekas nedings. Labai liūdna, kai lauki rezultato, o jis visai ne toks kokio tikejaisi
No_name parašė:
😕 jau tikrai niekas nedings. Labai liūdna, kai lauki rezultato, o jis visai ne toks kokio tikejaisi
Sakė kad belieka užsportuoti jau, na tikėkimės pavyks, visgi metai laiko be stipraus judesio pilvui, gal ir užaugo dėl to, nors aš aukšta ir kūda bet jei tik priaugu 2kg jie visada nuguldavo ant pilvo 🙈
Fila parašė:
Pasidalinu kalniukų foto, o tiksliau riebalų.
Pas mane labai panašiai tik ciut aukščiau ir vienoj pusėj...panašu kad nereta pasekmė
supermartyna parašė:
Pas mane labai panašiai tik ciut aukščiau ir vienoj pusėj...panašu kad nereta pasekmė![]()
Kiek laiko po operacijos?
Fila parašė:
Kiek laiko po operacijos?
Beveik 10 mėn...
Ar buvo kam nors, kad po pilvo siurbimo nebuvo nei vienos mėlynes??? Atrodo tuoj baigsiu isprotet 😭 turejau riebaline rauksle virš cp, kuria turejo išsiurbt, persiut. Bet ir tas riebalas vietoj ir dar virš bambos gavau dovanėlė. Jaučiu po diastazes susiuvimo suėjo visi riebaliukai i priekį. Tai db ne tai, kad negavau norimo rezultato, vaizdas pablogėjo 😭
supermartyna parašė:
Pas mane labai panašiai tik ciut aukščiau ir vienoj pusėj...panašu kad nereta pasekmė![]()
Čia gal labiau ne kokybiškai atlikti darbai 😡
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai