Marija69 parašė:
Man gine pasiule pagerti Elevit, tai jau nebezinau ka gerti![]()
![]()
tai turbut visos gines rekomenduoja kitokius
man tai rekomendavo pregnacare conception, o dar plius nete pasiskaiciau apie profertili tai ir ji nusipirkom vyrui pagerti
Marija69 parašė:
Man gine pasiule pagerti Elevit, tai jau nebezinau ka gerti![]()
![]()
tai turbut visos gines rekomenduoja kitokius
man tai rekomendavo pregnacare conception, o dar plius nete pasiskaiciau apie profertili tai ir ji nusipirkom vyrui pagerti
Emilija parašė:
tai turbut visos gines rekomenduoja kitokiusman tai rekomendavo pregnacare conception, o dar plius nete pasiskaiciau apie profertili tai ir ji nusipirkom vyrui pagerti
![]()
Reiks ir man gal vyrui nupirkti
Marija69 parašė:
Reiks ir man gal vyrui nupirkti
gal greiciau pavyks
Marija69 parašė:
gal greiciau pavyks
![]()
nzn ar tikrai cia tie vitaminai padejo, bet rezultatas yra
Emilija parašė:
nzn ar tikrai cia tie vitaminai padejo, bet rezultatas yra![]()
Tai va kad nieks nezinom istikruju kas padeda
Marija69 parašė:
Tai va kad nieks nezinom istikruju kas padeda![]()
tiesiog reikia bandyti, blogiau nebus
Decollete parašė:
Labas merginos![]()
Nuostabus rytas, Emilija! Tavo testukas tikrai jau abejoniu nekelia ir jau vaiduokliu nepavadinciauO sapnas del p.ir as manau, kad cia pasamoneje islikusi baime ir tiek. Nekreipk demesio ir parodyk spyga tokiom nesamonem
![]()
![]()
Man tai si ryta galva susuko mano NT.. nes as matau patamsejima toj vietoj kur antra juostele turetu isrysketi.. Sujauke mano mintis del nestumo, nes jau buvau isitikinusi, kad nesilaukiu. O dabar jau atsirado nauju vilciu. Ir nezinau, gal cia testas toks. Geriau butu nieko nebuve arba ryskiau, nes jauciu siandien jau as visa diena vien tik ta NT nagrinesiu ir mirsiu kaip nesulauksiu ryt ryto...
Dar turiu klausimeli Galacticai ir Emilijai, ar jus kai pavalgot pilvukai neissipucia? As kai pavalgau, tai siaubas koks pilvas didelis palieka. Ir prisiminiau kaip mano drauge 5 sav nestumo pavalgiusi atrodydavo kaip 6 men
(jai antras nestumas buvo) Tai cia gal irgi prie pozymiu
![]()
na man kazkaip irgi nepucia pilvo pavalgius, cia pora dienu burbuliavo buvo pasiputes, bet dabar tai kazkaip vel viskas gerai
ramuma parašė:
prisegu grafiką. Jei yra norinčių dar patekti - sakykit papildysiu![]()
kiek musu daug
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai