zaliaake16 parašė:
Man nesenai pasibaige mmmtiesiog per mmm labai keistai jauciausi ,netaip kaip visa gyvenima turedama mmm sveciuose
![]()
aaa supratau
visko gali buti kad esi pastojusi, bet sirgai dar, juk buna tokiu atveju ir gana daznai
zaliaake16 parašė:
Man nesenai pasibaige mmmtiesiog per mmm labai keistai jauciausi ,netaip kaip visa gyvenima turedama mmm sveciuose
![]()
aaa supratau
visko gali buti kad esi pastojusi, bet sirgai dar, juk buna tokiu atveju ir gana daznai
spygliukee parašė:
aaa supratauvisko gali buti kad esi pastojusi, bet sirgai dar, juk buna tokiu atveju ir gana daznai
![]()
ne butu testukas parodes jau II ,nieko viskas ciki piki
si menesi turi pavykti
zaliaake16 parašė:
Labukas ,pastaruoju laiku ne visada turiu laiko parasytidarbais uzsivertusi
ir nd darymu
testukas I
,bet nusiteikaiu kad sis menuo privalo buti II ,o jei nebus nupiesiu antra I ir bus II
tai vat taip va as ir gyvenu ,kai tu laikaisi ?
![]()
![]()
![]()
as laikausi vyra apsikabinusi
pagaliau ir mes i planus rimtus galim pasinerti
o bruksniukus II butinai mes visos pamatysim
spygliukee parašė:
aaa supratauvisko gali buti kad esi pastojusi, bet sirgai dar, juk buna tokiu atveju ir gana daznai
![]()
sakai gali buti kad ir susirgus menesinemis gali buti pastojusi? nes iki mms as jauciausi taip kad buciau ne viena, o kita diena jos prasidejo, na bet su vyru perkalbejom kad saugomes ir niekaip negaliu but pastojusi, bet viena diena mane taip pykino ir viskas erzino kad nzn
Laurytee parašė:
sakai gali buti kad ir susirgus menesinemis gali buti pastojusi? nes iki mms as jauciausi taip kad buciau ne viena, o kita diena jos prasidejo, na bet su vyru perkalbejom kad saugomes ir niekaip negaliu but pastojusi, bet viena diena mane taip pykino ir viskas erzino kad nzn![]()
as nzn, bet kaip buna kai serga moteris 2-3 menesius menesinem, nors ir buna jau pastojusios...
Laurytee parašė:
blyn ryt i vaistine pirmu taikymu leksiunu geras jei staigmena pamatysiu
![]()
o pozymiai dingo pasirodzius mmm ar ne? jeigu dingo, tai vargu ar laukiesi
gal koki virusa buvai pasigavusi
Laurytee parašė:
blyn ryt i vaistine pirmu taikymu leksiunu geras jei staigmena pamatysiu
![]()
aisku pasidaryk testuka ir viskas bus aisku
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai