Banga parašė:
sekmadieni. buvo sukvailioje, o dabar vel neaisku kas jiems uzeis![]()
vaje jau kaip isibedavojau...
betgi planiukiu forumas.
![]()
na taip.. zodziu jei turi kazkokiu iotarimu, prasom laukiam tavo mm ir ziurim kaip kas bus
gal mazum tikrai
Banga parašė:
sekmadieni. buvo sukvailioje, o dabar vel neaisku kas jiems uzeis![]()
vaje jau kaip isibedavojau...
betgi planiukiu forumas.
![]()
na taip.. zodziu jei turi kazkokiu iotarimu, prasom laukiam tavo mm ir ziurim kaip kas bus
gal mazum tikrai
puokste parašė:
na taip.. zodziu jei turi kazkokiu iotarimu, prasom laukiam tavo mm ir ziurim kaip kas busgal mazum tikrai
![]()
aha, laukiam sekmadienio
Banga parašė:
aha, laukiam sekmadienio![]()
ai tai tavo mmm jau sekmd???? saunu
grizus is darbo paskiatinesiu kaip kas.. o as vis dar laukiu savo mmm, nugara vis paskaudena, krutine jautri biski ir snd ziuriu pilva lyg pamaudzia... zesiu kada jos ateis
puokste parašė:
ai tai tavo mmm jau sekmd???? saunugrizus is darbo paskiatinesiu kaip kas.. o as vis dar laukiu savo mmm, nugara vis paskaudena, krutine jautri biski ir snd ziuriu pilva lyg pamaudzia... zesiu kada jos ateis
![]()
laikysim kumscius kad butu atejes pas tave kazkas kitas
Banga parašė:
laikysim kumscius kad butu atejes pas tave kazkas kitas![]()
nemanau, kad kazkas kitas bus atejas, nes su NT nesam kazkokia, o ir karujo tyrimas rode tik biski padidejusi HCG kieki, bet nestumo ne... o kadangi zinant kokios pas mane mmm buna, tai... LAUKIU DRAUGIU SAVO
puokste parašė:
nemanau, kad kazkas kitas bus atejas, nes su NT nesam kazkokia, o ir karujo tyrimas rode tik biski padidejusi HCG kieki, bet nestumo ne... o kadangi zinant kokios pas mane mmm buna, tai... LAUKIU DRAUGIU SAVO![]()
aisku...
liudna del tokiu mmm.
Banga parašė:
aisku...liudna del tokiu mmm.
OJ MAN JAU ZINAI VISKAS DZIN KAZKAIP... PAZIURESIU KADA MMM ATEIS TADA GINIUI SKAMBINSIU IR PRASYSIU VAISTU MMM REGULIUOTI, KAD IR KT....
puokste parašė:
OJ MAN JAU ZINAI VISKAS DZIN KAZKAIP... PAZIURESIU KADA MMM ATEIS TADA GINIUI SKAMBINSIU IR PRASYSIU VAISTU MMM REGULIUOTI, KAD IR KT....
na nemanau kad tau dzin, tiesiog pavargai laukti. laikykis.
Banga parašė:
na nemanau kad tau dzin, tiesiog pavargai laukti. laikykis.
man snd dzin
o kaip bus rytoj nezn
puokste parašė:
teisingai![]()
hmmm tai blogai, o pas ginei negali pasiskambinti pasiteirauti kas kaip - gal priims be vizito...
Turiu telefono numeri. tad jei bus negerai tai paskambinsiu ir ketvirtadieni is pat ryto leksiu pas ja
bet tikiuosiu viskas praeis, kai gerai isimegosiu ir pailsesiu
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai