ppuppsica parašė:
ačiū, ką tik suvalgiauBet sakiau kad tai paskutinis mano bus.. Pradėsiu geriau sumuštinius darbe valgyt nei sūrelius..
![]()
kodėl gi?
ppuppsica parašė:
ačiū, ką tik suvalgiauBet sakiau kad tai paskutinis mano bus.. Pradėsiu geriau sumuštinius darbe valgyt nei sūrelius..
![]()
kodėl gi?
linutee parašė:
kodėl gi?![]()
manau kasdien jų nereik valgyt.. Kadangi esu linkusi į pilnėjimą - reikia daugiau baltyminį maistą valgyt.. o duona juoda ląsteliena, o balta mėsa - baltymai.. tai pusryčiams pats tas.. Tiesa ar žinojai, kad jei peršalimo ligos puola, ar koks virusas pirma pagalba - kruopos virtos vandenį be druskos? nesvarbu kokios, svarbiausia kruopos?? šeštadienį per sveikatos laidą rodė
Taip kad rotovirusą ar gripą gydysimės - kruopomis
linutee parašė:
ei, pupsica, mes tą pačią dieną nelaukiam mmm![]()
![]()
o geras
Na manau pagal skaičiuoklę liko 10dienų.. Ir jau po OV esam..
Žiūrėsim kaip čia kas gausis..
ppuppsica parašė:
manau kasdien jų nereik valgyt.. Kadangi esu linkusi į pilnėjimą - reikia daugiau baltyminį maistą valgyt.. o duona juoda ląsteliena, o balta mėsa - baltymai.. tai pusryčiams pats tas.. Tiesa ar žinojai, kad jei peršalimo ligos puola, ar koks virusas pirma pagalba - kruopos virtos vandenį be druskos? nesvarbu kokios, svarbiausia kruopos?? šeštadienį per sveikatos laidą rodėTaip kad rotovirusą ar gripą gydysimės - kruopomis
![]()
ooo, geras
nežinojau, ačiū, kad pasidalinai
dabar visos būim sveikuolės
linutee parašė:
ooo, gerasnežinojau, ačiū, kad pasidalinai
![]()
dabar visos būim sveikuolės
![]()
nėr už ką, į sveikatą
ppuppsica parašė:
o gerasNa manau pagal skaičiuoklę liko 10dienų.. Ir jau po OV esam..
![]()
Žiūrėsim kaip čia kas gausis..
![]()
ppuppsica parašė:
Ir aš pažiūrėjau o gi ir Saule86 kartu nelaukia![]()
jap ir saulutė mūsų į kompaniją pas mus prisijungia
man tai nuo vakar pilvą maudžia, tai kažkaip labai baisu, kad mmm anksčiau neprasimuštų
ppuppsica parašė:
a darbuke pati??
aha, dar visa snaudžianti sėdžiu darbe
o tiu?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai