aukselis parašė:
mano mmm penkt.aplanke![]()
A tai darbymetis prasides
aukselis parašė:
mano mmm penkt.aplanke![]()
A tai darbymetis prasides
As apie burejau savo 3 garsus iterpsiu
Jei pasake kad sulauksi dvieju,mergaites ar berniuko,nesvarbu,tuo ir tiket.
As daug kartu buvau ir ne pas viena,ir ka........kuom tikejau-isipilde,kuom abejojau -nebuvo.Cia ji pasako,o tau to reikia,labai tiki-isipildo.Nors viena turejo svajone kuri isipilde
Ir cia.....Man pasake kad apsizenisiu uz tamsiaplaukio,tuo metu jis buvo salia manes,BET vedes,tik pazvengiau is sito ........O veliau pasake kad istikesiu uz melinakio......Labai jo laukiau.......Ir istekejau.Del buto,labai svajojau savo turet,nusipirkom,nes labai svajojau ir tikejau
Monikute parašė:
A tai darbymetis prasides![]()
tai jau taip
tania parašė:
As apie burejau savo 3 garsus iterpsiu![]()
Jei pasake kad sulauksi dvieju,mergaites ar berniuko,nesvarbu,tuo ir tiket.
As daug kartu buvau ir ne pas viena,ir ka........kuom tikejau-isipilde,kuom abejojau -nebuvo.Cia ji pasako,o tau to reikia,labai tiki-isipildo.Nors viena turejo svajone kuri isipildeIr cia.....Man pasake kad apsizenisiu uz tamsiaplaukio,tuo metu jis buvo salia manes,BET vedes,tik pazvengiau is sito ........O veliau pasake kad istikesiu uz melinakio......Labai jo laukiau.......Ir istekejau.Del buto,labai svajojau savo turet,nusipirkom,nes labai svajojau ir tikejau
![]()
jo ir as manau, kad reikia tiketi ir viskas issipildo
Visom atsakau
Labai jum ACIU visu pirma ,JUS labai saunios,mielos,geros
Padariau as NT,parode neigiama......bet nezinau kaip vertint situacija-instrukcijoj parasyta kad po 7 min negalima vertint rezultato,bet po 10 min rodo RYSKIUS II.......
KA JUS MANOT MANO MIELOS??????????????
tania parašė:
Visom atsakau![]()
Labai jum ACIU visu pirma ,JUS labai saunios,mielos,geros![]()
Padariau as NT,parode neigiama......bet nezinau kaip vertint situacija-instrukcijoj parasyta kad po 7 min negalima vertint rezultato,bet po 10 min roso RYSKIUS II.......
laukiesi
eik pas gydytojus...
tania parašė:
Visom atsakau![]()
Padariau as NT,parode neigiama......bet nezinau kaip vertint situacija-instrukcijoj parasyta kad po 7 min negalima vertint rezultato,bet po 10 min rodo RYSKIUS II.......
Ka cia bemanysi
Sveikinimai didziausi
tania parašė:
Visom atsakau![]()
na kazkaip manau,kad jis siaip sau tuos II nemetytu,na aisku buna is mergaiciu pasakojimu siaip ismeta vaiduokli,bet tavo buvo gan ryskus,o jei ir sakai kad ryslius ismete tai manau viskas pas jus bus OK
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai