Aurelija08 parašė:
o sakykit daktaryte jums patare ta osteocare vartot pradeti ?ir mes vitamina D po lasiuka tenaudijom iskyrus tada kada buvo liepe 2sav panaudot po 2![]()
Taip
Aurelija08 parašė:
o sakykit daktaryte jums patare ta osteocare vartot pradeti ?ir mes vitamina D po lasiuka tenaudijom iskyrus tada kada buvo liepe 2sav panaudot po 2![]()
Taip
Labas rytas mamytes, man labai sunkiai sekasi maitinimas MP. gal kuri zinot kiek laijo butinas MP arba PM diena vaikui? nuo kada jau galima maitinti kosem ir arbatom? planuoju iki 7men atmaitint ir palikti jei pavyks tik naktinius maitinimus. Labai nesinori PM duoti vaikiukui
Jusia parašė:
Labas rytas mamytes, man labai sunkiai sekasi maitinimas MP. gal kuri zinot kiek laijo butinas MP arba PM diena vaikui? nuo kada jau galima maitinti kosem ir arbato…
pagrindinis maistas PM arba MP yra iki 1 metu laiko, pradet ragaut papildoma maista galima nuo 6 menesiu (taip rekomenduoja), aisku esant blogiems kraujo tyrimams, sunkiai vaikas svoriuka augina ir pan galimas primaitinimas ir nuo 4 menesiu. Siaip norint pradet primaitinet, reikia pasitart su gydytoja
Jusia parašė:
Mes jau ragaujam ivairias darzoves, i diena suvalgo 100ml. as tik galvoju jei 7men kai bus ryte, nakti ir vakare duociau mp, o diena ivairias kosytes, darzoviu ir v…
Nemanau, manoji misinuka valgo ryte prabudus, po to 11h kruopu kosyte, 14-15h darzoviene, 18h misinuka ir pries miega misinuka, viso bera trys kartai misinuko, i tarpus vandenukas,uzkandziai
ir manau kad iki metuku beliks dar maziau misinuko,daugelis vaikuciu nuo metuku jau valgo absoliuciai viska, zinoma su maziau prieskoniu ir panasiai
tai kad su jusu nuomone drasiai sutinku;)
Jusia parašė:
Ačiū, matysim kaip mum seksis. Jei matysiu, kad diena reikia mišinuko, tai vienas kartas manau nieko baisausO kiek košytės Jūsų suvalgo vienu kartu? nes mano 10…
Manoji kruopu daugiau 100ml nesuvalgo, po to atsigeriam vandenuko, o darzovienes kaip kada kartais daugiau nei 100ml ir po to taip pat vandenuko atsigeriam, bet jus dar maziukai esat, jums pilnai to 100ml uztenka, as kai pradejau primaitinti nuo 4 menesiu tao pradzioj visai po mazai suvalgydavo, dabar tik pries kokias 2 savaites pradejau didint normas, bet mes dar pavakariams kokio banano paragaujam ar uoboliuko
iki sesiu menesiu pilnai galit duoti dar tik po truputi
jus mp maitinat tai tas kietas maistas dar tik kaip pazaidimas, mes kadangi misinuka geriam tai todel jau ir valgom rimciau;) siandien einam pas daktare, ziuresim ka sakys gal jau siulys mesyte ivedineti
Jusia parašė:
Aisku. na as ir manau kad niekur mum nereik skubetisekmes pas gydytoja
![]()
Aciu
spes prisiragauti visko per ilga gyvenimeli
tik man labai nejauku buna kai as pvz valgau o jinai salia atsisedus seiles ryja
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai