minimac parašė:
Tai gal kartu ir progesterona darete. Jis tai mokamas
Dariau ir ji, taip, susimokėjau už abu
kelis kartus dar grįžau pasidaryt ir mokėjau visus kartus.bet nieko, nes viskas gerai buvo
minimac parašė:
Tai gal kartu ir progesterona darete. Jis tai mokamas
Dariau ir ji, taip, susimokėjau už abu
kelis kartus dar grįžau pasidaryt ir mokėjau visus kartus.bet nieko, nes viskas gerai buvo
koko. parašė:
Merginos, gal kur nors dabar lankotes santaruose ir žinot nuo kada iki kada jie užsidaro?🌺
Konsultacijos tai vyks, tik laboratorijos bus uzdarytos. Kalbejo, kad nuo 12 d kazkur dienos. Gal pataisys mane kitos.
Noisiw parašė:
Patarkite merginos, kaip užsiregistruoti ir papulti pas vaisingumo daktarus santariskese? Atrodo, kad misija neįmanoma...
Aš skambinau daug kartų kol prisikambinau ir paklausiau kada registracija kitam mėnesiui. Tarkim lapkričio pradžioje pasiskambinus paklausiau kada gruodžiui registruos. Registracijos dieną nuo 7 ryto skambinau ir tuo pat metu internete bandžiau ir per stebuklą pavyko internetu. Turbūt kitokio kelio nelabai yra
Stormy parašė:
Aš skambinau daug kartų kol prisikambinau ir paklausiau kada registracija kitam mėnesiui. Tarkim lapkričio pradžioje pasiskambinus paklausiau kada gruodžiui registr…
Siūlau registruotis per e.sveikatą, nes prisiskambinti bus labai sunku. Sužinokite, kurią dieną bus paskelbti laikai pas norimą gydytoją ir tuomet iš pačio ryto registruokitės. Be jokio vargo taip užsiregistavau. 7.05val. buvo įkelti laikai. Užsiregistruojat ir vėliau gausite patvirtinimą.
Noisiw parašė:
Patarkite merginos, kaip užsiregistruoti ir papulti pas vaisingumo daktarus santariskese? Atrodo, kad misija neįmanoma...
Registruotis galima skambinant į centro registratūrą kiekvieno mėnesio trečią antradienį arba per e.sveikatą..
Asmeniškai pavyko prisiskambinti tik sekančią dieną šio mėnesio ir užsiregistruoti, o internetu taip ir nepavyko, nes registracija uždaryta buvo.
kismiss parašė:
sveikos
Noriu uzsirasyti i vaisingumo centra
Kiek man zinoma - siuntimas reikalingas. Turi buti nustatyta nevaisingumo priezastis (arba diagnoze "nenustatytos kilmes nevaisingumas"), atlikti pirminiai tyrimai. Lankiausi pas A.Amsejiene. Buvo sekminga istorija, bet gydytoja nera "globejiska".
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai