sandra28 parašė:
kolkas manau kad balsuoti neisiu nematau prasmes
as irgi jauciu neisiu, nes nera net uz ka balsuoti... nevienas nevertas..
sandra28 parašė:
kolkas manau kad balsuoti neisiu nematau prasmes
panelee parašė:
net neverta diskutuoti sita tema, kaip siandien savijauta?
sandra28 parašė:
net neverta diskutuoti sita tema, kaip siandien savijauta?
na jau sveikstu
dar kosau,kaip senis, bet bent jau galiu atsikoseti, nosi dar bega, tik nervina,kad negaliu nosies issipusti normaliai,jauciu,kad kazkur yra ir neina issipusti, o vaistai nekazka ir padeda...
paleistuves isilasinu tai dar dar kazkiek geriau.
o kad diskutuojat cia dviese
mes lovyte tai nenauja pirkom, bet is tvarkingu zmoniu ir ta lovyte mazai naudota buvo tai kaip nauja. aisku visada norisi visko nauja, bet nevisada galimybes leidzia
kalbant apie valiklius tai as seniau pirkdavau Thomas Philipse toki obuoliu acto valikli, 2lt su centais kainuodavo, issiblizgindavau su juo visa viska, ypac kriaukles
bet kazkodel nebeatveza jau jo...
Ievuke parašė:
o kad diskutuojat cia dviesemes lovyte tai nenauja pirkom, bet is tvarkingu zmoniu ir ta lovyte mazai naudota buvo tai kaip nauja. aisku visada norisi visko nauja, bet nevisada galimybes leidzia
kalbant apie valiklius tai as seniau pirkdavau Thomas Philipse toki obuoliu acto valikli, 2lt su centais kainuodavo, issiblizgindavau su juo visa viska, ypac kriaukles
bet kazkodel nebeatveza jau jo...
o gal yra koks liaudiskas, efektyvus ale valiklis, nes tu priemoniu kainos tai ui..... gal istikruju uztektu kazko ka visi namie turim... druska, soda.....
sandra28 parašė:
o gal yra koks liaudiskas, efektyvus ale valiklis, nes tu priemoniu kainos tai ui..... gal istikruju uztektu kazko ka visi namie turim... druska, soda.....
as acta, soda daznai namie naudoju. va sian el.virduli su actu issivirinau, kaip naujas
jokia chemija taip neisblizgina, o ir nesinoretu toki daikta chemija valyt. tu valikliu is pc as neperku niekad, nepatinka man jie visiskai, nei valo normaliai nei ka.. is tu jau tikru cheminiu tai man patinka toks Antikal vadinasi, Thomas Philipse irgi buna pirkt. 10lt kainuoja, bet ilgai jo uztenka. visa virtuve, visa vonia su juo issiblizginu. bet jau pirstines su juo butinai reikia muvet, karta be pirstiniu valiau, tai delnai nusilupo
as ji Ispanijoj gyvendama atradau, o paskui ir LT va uzmaciau netycia.
Ievuke parašė:
as acta, soda daznai namie naudoju. va sian el.virduli su actu issivirinau, kaip naujasjokia chemija taip neisblizgina, o ir nesinoretu toki daikta chemija valyt. tu valikliu is pc as neperku niekad, nepatinka man jie visiskai, nei valo normaliai nei ka.. is tu jau tikru cheminiu tai man patinka toks Antikal vadinasi, Thomas Philipse irgi buna pirkt. 10lt kainuoja, bet ilgai jo uztenka. visa virtuve, visa vonia su juo issiblizginu. bet jau pirstines su juo butinai reikia muvet, karta be pirstiniu valiau, tai delnai nusilupo
as ji Ispanijoj gyvendama atradau, o paskui ir LT va uzmaciau netycia.
siaip as daznai acta, soda, citrina naudoju, o is pc ir neperku dar amway gerai i trasa vaziuoja, bet dabar man labai aktualu, idomu gal imanoma efektyviai ir nebrangiai pasidaryti kazkoki tirpala.... o nenaudoti brangiai kainuojanciu valiklius
sandra28 parašė:
siaip as daznai acta, soda, citrina naudoju, o is pc ir neperku dar amway gerai i trasa vaziuoja, bet dabar man labai aktualu, idomu gal imanoma efektyviai ir nebrangiai pasidaryti kazkoki tirpala.... o nenaudoti brangiai kainuojanciu valiklius
o muilo riesutu nesi bandzius? mano anyta su juo skalbia rubus, labai patinka. zadu ir as bandyt. is jo galima ir valikli ir sampuna viska pasidaryt
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai