GMonika parašė:
Nors aš mirena turiu dar tik beveik du nepilnus mėnesius, bet plaukai jau slenka kokį mėnesį, sakyčiau kad gal po gimdymo, bet ne, nes po gimdymo slinko, pradėjau v…
Nenuslinks tiek kad liksit be plauku,ataugs nauji i vieta;)
GMonika parašė:
Nors aš mirena turiu dar tik beveik du nepilnus mėnesius, bet plaukai jau slenka kokį mėnesį, sakyčiau kad gal po gimdymo, bet ne, nes po gimdymo slinko, pradėjau v…
Nenuslinks tiek kad liksit be plauku,ataugs nauji i vieta;)
As nuo geguzes "susimetus" ja
plaukai po menesio kokius su menesius slinko gerai, dabar sunimormalizavo ir isslenka ne daugiau nei iprastai. Ir net gi dabar jau atsirado keliu dienu tarpai kai neteplioja! Nekenciu jos, bet gal kai sueis pusmetis, koks stebuklas ivyks ir nustos tepliot
LaukoPele parašė:
As nuo geguzes "susimetus" japlaukai po menesio kokius su menesius slinko gerai, dabar sunimormalizavo ir isslenka ne daugiau nei iprastai. Ir net gi dabar jau …
Tikrai įvyks tas stebuklas
nenoriu prisimint ir aš tos pradžios
celibatas..
LaukoPele parašė:
As nuo geguzes "susimetus" japlaukai po menesio kokius su menesius slinko gerai, dabar sunimormalizavo ir isslenka ne daugiau nei iprastai. Ir net gi dabar jau …
Tikrai praeis tepliojimas. Ilgai ir man buvo jis bet baigesi. Turiu jau metus laiko spyrale ir jau retai kada teplioja
apskrytai galima sakyt kad pamirsau kas yra menesines ar tepliojimas
Auksesofia parašė:
Tikrai praeis tepliojimas. Ilgai ir man buvo jis bet baigesi. Turiu jau metus laiko spyrale ir jau retai kada tepliojaapskrytai galima sakyt kad pamirsau kas yr…
Man tai reguliariai tos menesines
o taip tikejausi kad ju nebebus
tik tiek kad buna negausiai visai
tai bent toks pliusas
natina parašė:
kur dabar apsimoka pirkti mirena?
Camelia. 13-15 valandomis su akcija
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai