lantane parašė:
Labas rytas. Kaip nuotaikikes? Mane tai anksti policija pazadino. Buvau pametus ar pavoge buvo tel tai snd atveze man ji.
pristatymas i namus
lantane parašė:
Labas rytas. Kaip nuotaikikes? Mane tai anksti policija pazadino. Buvau pametus ar pavoge buvo tel tai snd atveze man ji.
pristatymas i namus
Kornelija parašė:
pristatymas i namus![]()
o kada tu i lt grysti? zinai nepaisant to kas kazkada buvo ...
butu visai smagu susimatyti, visgi tiek metu isbedrauta, o dbr gal jau ir biski protingesnes tapom
pulvunelis parašė:
lantane,smagu kad atgavai tel![]()
![]()
aš namus galutinai susitvarkiau,reiktų db pačiai save APSITVARKYTI![]()
![]()
![]()
as vakar atlikau visus svaros darbus sau ir namam
dbr galvoju kur nulekus, o ras pasitaise, saulute islindo, tikrai nezadu namie sedet
akirne parašė:
as vakar atlikau visus svaros darbus sau ir namam![]()
![]()
dbr galvoju kur nulekus, o ras pasitaise, saulute islindo, tikrai nezadu namie sedet
![]()
aš vakar pagrindą apsidirbus buvau,šnd tik dar dulkes prabraukiau ir išsisiurbus išsibloviau
db reiks eiti paną maitinti,o vėliau savęs dar pasimėtyti
o paskui ir į lauką būt gerai
pulvunelis parašė:
aš vakar pagrindą apsidirbus buvau,šnd tik dar dulkes prabraukiau ir išsisiurbus išsibloviau![]()
db reiks eiti paną maitinti,o vėliau savęs dar pasimėtyti
![]()
o paskui ir į lauką būt gerai
![]()
as tai laukiu kol mazius ismiegos, pamaitinsiu ir mausim jauciu prie bangos pasivazineti
akirne parašė:
o kada tu i lt grysti? zinai nepaisant to kas kazkada buvo ...butu visai smagu susimatyti, visgi tiek metu isbedrauta, o dbr gal jau ir biski protingesnes tapom
![]()
![]()
![]()
uzvakar gryzau i norge, o dabar tai liepos 22 lyg, nepamenu
o seniau juk nieko ir nebuvo
manau tikrai butu faina susitikt, apziuret pipiriukus
akirne parašė:
pasiulykit koki lengva sportinuka, bet su didesniais ratais, nors man jis bus naudingas tik kita vasara, bet nerandu patinkancio ir tinkancio![]()
![]()
bet jauciu kad ir nerasiu
na jei dideli ratai tai gal maxi cosi muras 3arba 4,x-landeris,maclaren yra gražių dideliais ratais,houch man tai negražūs,bet irgi pažiūrė,skonio reikalas čia
akirne parašė:
as tai laukiu kol mazius ismiegos, pamaitinsiu ir mausim jauciu prie bangos pasivazineti![]()
pas mane planas link ten gal paėjėti vėliau
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai