M.I.L.K. parašė:
![]()
kur cia bureisi?
nu tokiai cigonei dantis dejau, nenorejau baisiai, ale toks jau darbas, tai ji man ir ismete kortas neprasyta. dabar darbe zvbengia visos, kad po kokiu 6 metu tegrisiu
M.I.L.K. parašė:
![]()
kur cia bureisi?
nu tokiai cigonei dantis dejau, nenorejau baisiai, ale toks jau darbas, tai ji man ir ismete kortas neprasyta. dabar darbe zvbengia visos, kad po kokiu 6 metu tegrisiu
ziogiuks parašė:
nu tokiai cigonei dantis dejau, nenorejau baisiai, ale toks jau darbas, tai ji man ir ismete kortas neprasyta. dabar darbe zvbengia visos, kad po kokiu 6 metu tegrisiu![]()
Monikita123 parašė:
o man dar tik 22 o jau dvieju vaiku mama esu![]()
ir as tau pavydziu
labai dvieju norejau, nors ir su tuo vienu vargo yra...
ziogiuks parašė:
ir as tau pavydziulabai dvieju norejau, nors ir su tuo vienu vargo yra...
bet kazkaip perdaugiausiai vargo nera kad ir dvi, na istikro dar labai jos ramios yra, ir viena su kita uzsiema, tai ir apsitvarkau ir viska man jos leidzia pasidaryti kol jos dviese bendrauja.na kai paauks gal ir bus sunkiau kai prades ropoti, vaikscioti ir pan..bet dbr tikrai nesiskundziu, o tik dziaugiuosi
rtp. parašė:
O siaip panos cia jau senbuves kaip supratauneorganizuojat susitikimu nieko?
![]()
dauguma taip,jau senai plepam cia. meeta bandem daryti,nepavyko
tai kas kada susibega dienom su vaikais pavaikstineti
aslaukiuosi parašė:
rimtai?? o man si menesi 20 buvo![]()
na va ir vienmete atradau
rtp. parašė:
na va ir vienmete atradau![]()
o as maniau kad as cia jau tikrai jauniausia busiu
Monikita123 parašė:
bet kazkaip perdaugiausiai vargo nera kad ir dvi, na istikro dar labai jos ramios yra, ir viena su kita uzsiema, tai ir apsitvarkau ir viska man jos leidzia pasidaryti kol jos dviese bendrauja.na kai paauks gal ir bus sunkiau kai prades ropoti, vaikscioti ir pan..bet dbr tikrai nesiskundziu, o tik dziaugiuosi![]()
gerai, kad ramios.. o manajam jokie zaislai neegzistuoja, tik tunek salia, niurkyk ar nesiok..
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai