Rosita0910 parašė:
tai as taip ir planavau, konsultacija ateiciai...![]()
ekologiskai vaikiuka augint ruosies-saunuole
Rosita0910 parašė:
tai as taip ir planavau, konsultacija ateiciai...![]()
ekologiskai vaikiuka augint ruosies-saunuole
saulučiukas parašė:
ekologiskai vaikiuka augint ruosies-saunuole![]()
norai dideli o kas gausis dar paziuresim
O mes ir vienkartinių pampers firmos nenaudojam...sunaudojom vieną pakį, kurį gavom dovanų...o šiaip renkamės ekologiškesnius huggies arba Bambo...tiesa jie čiut brangelesni
Skraistę vaikui krikštynom žadėjau nerti...bet kažkaip iš artimųjų sulaukiau tik kritikos...atsieit kaip mergaitė ir t.t...
tai teta pasiuvo skraistę iš tiulio, o aš apnėriau kraštelius plačia juosta
Ir tai mama šiandieną buvo užsukus...tai pabambėjo kad vaiką rengiu kaip mergytę
Bet man tai laaaabai gražu
Beje gal kuriai reikia kortelių su maldele?
Mums gerokai per daug išspauzdino, tai padovanočiau koki 12 ar daugiau
Labas, nu dbr as pakomentuosiu
Tokiai tinginei kaip as stelirizatorius buvo pats sekmingiausias pirkinys
Nes as ju nepaslinkciau nei su soda nei taip kaitinti. Pradzioj tuos buteliukus tikrai reikia dazniau pastelirizuoti. As maitinau iki 6 savaites, nuo 4 sav pradejau primaitinti, tai kas vakara sudedavau buteliukus ir i mikrobange. Paskui jau reciau. Bet jei Maitinsi Rosita, tai jo gali ir neprisireikti.
Parekomenduosiu vsita puspali www.hiperfarma.lt jame pirkau visa maitinimo iranga, nes nuolat geru pasiulymu buna. As stelirizatoriu ir abejojau pirkti, bet kai gavau is ten pasiulyma isigyti uz patrauklia kaina, tai emiau ir nusipirkau ir nei kiek nesigailiu, laikau ji kitam vaikeliui.
Rosita patarciau tik viena buteliuka pradziai isigyti, jei kartais buvai AVENT paskaiteleje, tai ten tikriausiai dave buteliuka jo nei pirkt nereikes. Jei pati maitinsi tai to buteliuko reikes tik veliau kokioms sultim ar vandenukui kai pradesi primaitinti.
labas rytas
as irgi pritariu Astonja sterilizatorius - geras daiktas, bet ji nusipirkti visada spesi. benuka irgi pradejau ankstiu primaitinti, ntai po kiekvieno matinimo sudedavau i mikruske ir ramu. iki 3 men daznai sterilizavau, o paskui vis reciau. nuo 6 men karta per para.
o dabar maitinu pati tai tikrai jo nereikia. buteliuku irgi 1 uztenka, o gal tau jo isvis neprireiks, jei maitinsi pati. as turiu dar maisto sildykle, bet irgi pirkom tik todel, kad pigiai ir del to, kad jei reiktu palikti vaika, kad galetu pasisildyti maistuka ne mikruskej.
visus daiktelius susipirkti spesi. turesi maziuka - pamatysi ko reikia. nepatariu ir pientraukio pirkti is anksto. su Benu nusipirkau ir nenaudojau, nes pieno nebuvo
dabar pirkau kai prireike. yra gi visokiu komisu dabar. galima rasti nebrangiai ir geros kokybes daikteliu
labas rytas
nu kaip jums orai??neblogi ane?
paciu laiku mes paatostogavom
kas liecia del sterilizatoriaus tai atvirai pasakius jis man nereikalingas buvo, nenaudojau as jo, as su soda pramakaluoju ir vsio, del pientraukio tai kailiuosi kad pirkau, nes man jo prireike mustais 3 kartus tik ir tai galejau nenaudot, laimei, kad nebrangiai buvau pirkus, nes tada gruzas butu buves...dabar komise puse daiktu isnesta yra ir ten kimarina...del daugkartiniu sauskelniu, tai irgi turejau dvejus triusikiukus su tais iklotukais, bet isaugom ir visai nebuvau uzdejusi, daba jie irgi komise kimarina...nu zodziu, prisipirkau visokiu veju, kuriu net nepanaudojau....beje turiu beveik nauja kaldryte-vokeli , mums jis buvo nerealiai geras, gal kam reikia www.lorita.lt/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/605_95s/4010-1-lit-LT/605_95s.jpg tikrai superinis, ir is ligonines parsivesti ir i vezima
Labas rytas,na ir orelis siandien,pasikeiciau nicka,tikiuos pamenat mamytux buvau
oxe deizi----labai fainas tas pledukas vokiukas
pati toki pati turiu,man ji atidave,bet super atrodo
beje kiek nori uz pientrauki?as neskubu jo pirkti,matysiu kai pagimdysiu jei bus pienelio ir jei reikes zadu pirkt
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai